SCAVENGER Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bugün ne oldu areste anlatım size... buyuk diye bir mage bana dedi ki bir e-mail var şifre degiştirme maili dedi..Gm daha yeni yazdı gormedin mi falan dedi bende gormedim dedim..ve bana adresi verdi şifre degiştirmem için ben saol dedim benim şifrem bayaa uzun kimse bulamaz falan dedim ve güldüm..10 dk sonra bizim clandan charım gitti diyenler basladı ne oldu dedim bana olanların aynısını bu mage herkese yapmış ve herkesi hacklemiş dikkat edin ve de sakın kimseye guvenmeyin....
LasT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 offfff Daha kac kişi bu ''buyuk'' için konu acıcak :D:D 4 eTTı baq[signature][hline]SeN aRTık HeRKeZ GiBi oLDuKTaN SoNRa GeLDiN GöZüMDeN DaMLa DaMLa DüŞTükTeN SoNRa GeLDiN... Bu DöNüş NeYe YaRaR ( Die FoR You )
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=161300[signature][hline]Ares / ::Ujio::
SCAVENGER Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben hemen solemek istedim baskalarıda hacklenmesin diye... diger topicleri okumayan olabilir..:S
SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 BUYUK dıye yazdık ama sanırım oda hack yedı onu hackleyenler olabılır bunu yapan ama nıck buyuk...[signature][hline]server:Ares Level 61 %76 lvl dustum bug yuzunden... Elemental lord Np:52k
Informer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ujio nun açtıgı topigi up lıyalım o zaman ki herkes görsünde hacklenmesin en azından bi kısmı ARKADAŞLAR BİRİ SİZE ŞU SİTEDE MAİL DEİŞİYOR DİYE BİR MAİL ADRESİ VERİRSE KESİNLİKLE İNANMAYIN[signature][hline]::Informer::
Öne çıkan mesajlar