VipeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Haklısın tabi. ben kızlara antipati duymuyorum sadece söylemek istedim. siz bağyanların görüşlerine de önem veriyorum. nacizane.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bence burası gayet seviyeli...eger bişe deniyorsa da kızlara geyik amaçlıdır..çok fazla hakaret ya da kızlar boye gibi şeyler içeren laflar görmedim..gördüklerim de üzgün insanlardı bu kızlar neden boyle yapıyor diye..diğer forumlara baksanız chat odalarına girseniz buranın degerini anlarsınız..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 heh. kızlara karsı olan tutuma zamanında ben de "pueee pembe patüler bileşüüüüün alla alla allla allaaaaa" şeklinde tepki verirdim. Hiç bir yere gelmiyor, denyo olan hala denyo adam olan hala adam. Ha genele yayarsak, paticikteki kalite gercekten cok iyi. Adminler de zaten sapitanları uyarıyorlar, cezalandırıyorlar. oyle işte[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben rahatsiz olmuyorum ,cünkü alinmiyorum üzerime. Cogu kisi de genelleme yapacak kadar mantiksiz degil. aslinda degisik bir acidan bakarsak , erkeklerin onlara cektiren kizlar hakkinda ne düsündügünü belli ediyor o genelde hakaret iceren bağyanlara hitap edilmis sözcükler! Yani ; bir anlik gaz , öfke , yasadiklari tecrübeler itmistir onlari bu sekilde yazmaya . Herkes istedigi gibi yazmakta serbest , birak yazsinlar . Bağyanlar hakkinda kötü elestri yapmalari , senin üzerine alinman gerektigi anlamina gelmez. birak takilsinlar , nasil olsa cogu, kizlarin karsisinda melek kesiliyorlar =).[signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: vaniLLe, 01 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Yani ; bir anlik gaz , öfke , yasadiklari tecrübeler itmistir onlari bu sekilde yazmaya . jan valjanıda ekmek çalmaya toplum itmiştir, belki bi ekmek çaldı ama karnını doyurmak için, yazık ;([signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yasi ufak kardeslerimizde var burada . rahatsiz ettiysek ozur dileriz hanimefendi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kızlara ölüm !11!11[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: wildpervert, 01 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 01 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Yani ; bir anlik gaz , öfke , yasadiklari tecrübeler itmistir onlari bu sekilde yazmaya . jan valjanıda ekmek çalmaya toplum itmiştir, belki bi ekmek çaldı ama karnını doyurmak için, yazık ;( eh, ama sonucta marius ve cosette mutlu olmustur . böyle acimasiz bir hayat iste =P[signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar