Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buyrun sıze HEAVEN klanın ıtemerıı vede levellerii

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
elense, 30 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki:

[i]1 X Iron Bow +10/100 Poison[/i]

ÇüşŞşş Bu ne ya :$[signature][hline]
Server: OlympiA
Charname: :DevilMaN:
Irk: En YeşilinDen
Job: WrrioRum oLm
Lvl: 2x
cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O
Np:100(Miss gibi tertemiz xD )

DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba
Mesaj tarihi:
slmlar

ya ben bu heavan clanının yaptıklarını ne zamandır diyorum ama beni anlayan yok konuyu açan arkadaşıma tşk ederim bu konuyu tekrar gözler önüne serdiği için.
bu yasıyı okusunlar yada okumasınlar sadece heaven clanı kadar şerefsiz bir clan yok ha içleride dürüst olanlar vardır onlardan özür dilerim şimdiden ama ötekilere şerefsiz kelimesi belki daha az gelir .
ya adam 70 lvl olmuş hala cz de macro kullanıyo (senin neyine kardeşim macro) 70 olmuşun seni kesebilcek doğru dürüst adam yok saten gm sağolsn itemlerinizide düzüyo daha ne hileye başvuruyonus sizden görelek daha başka ...... bu yola başvuruyo . o clanda olupta bu adiliği yapanlardan bi kaçtanesi bu form a ne yasıkki üye. zaten yakın zamanda bu cyper serveri tamamen heavan clanına kalacak şimdiden alıpta .. koysunlar

ha bu arada gm bunlara özel cyper ın adını heavan koyarsa hiç şaşırmayın[signature][hline]NİCK : CAKO
LVL : 60 - PALADİN
IRK : EL MORAD
CLAN : REVENGE
NP : 25K
Mesaj tarihi:
Yaw bırakın HeaveN i siz kendi çalışmalarınıza kendi yolunuza bakın.Size ne el alemin iteminden.CAKO sanki el moraddaki adamların itemlerinin HeaveN clanından kalır yanı mı var.Benim el morad charım da var.Eslantta geziyorum bir tane adam görmedim Dark Mare,Dark Stone,Crimson Wing,Falcon kesen bir tane adam yok.Ama assasinlerinizin itemleri çok hoş.% 80 inde +8 Dual Shard + Full Chitin Shell Set.Warriorlarınız desen o türlü.Bir tane Mage var sizde. DEVIL_STORM'a
LVL = +61 Assasin Spike ile 250 vuruyorum.Vampire Touch ile vurdum 460 vuruyor.46xx HP.
Hakan = +8 dual shard + full chitin shell = edit char
limoncu = edit char
daggersexy = edit char
sutcu_imam = edit char
............
...................
....................... Bu liste buraya sığmayacak kadar uzar gider.

Artık şunu kabullen sen Cypher tükenmek üzere[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hayır anlamadığım şimdi bu ara Heaven clanına saldırmak çok moda oldu , zamanında neden birşey demiyordu kimse ?
Adamların macro ile lvl 975767 olduklarını , bir çok edit item edindiklerini , clanlarında bir çok edit char olduğunu herkes en başından beri bilirken , şimdi mi saldırmak moda oldu ?
İşin doğrusu bu , kötü oyuncular noob bi clan ,yukardaki etkenler sayesinde bu duruma gelebilmiş bir clan ,ama ne olursa olsun adamlara küfür etmenizi , kişiliklerine hakaret etmenizi anlamıyorum , çünkü tanıdığım kadarıyla Strong ,Angelfall fln iyi efendi insanlar...(noob-abuser-macroer-cheater-edit olsalarda :D )
Mesaj tarihi:
hwytttttttttttttt ben geldım len aresın vazgecılmezı
dıes ın sasmazı
xgenonun sevgı melegı
cyperın a.q ule ule ule olımpıadda kolu yaktım ben gelıyom uleynnnnnnnn
cekıl lan heaven sıkcem belanı a.q[signature][hline]Name:İllegal
Serwer:Xgenon
lvl:62
Class:Arc Mage Drake
Clan:Osmanlı_Ordusu
Np:74k...[Tabiki şu anlık]:D
HuRR1CaNe KoRaY Abi SeN ÇoKK BaBa AdAmSın Abi FevZi
Mesaj tarihi:
said:
megakill, 01 Aralık 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
Hayır anlamadığım şimdi bu ara Heaven clanına saldırmak çok moda oldu , zamanında neden birşey demiyordu kimse ?
Adamların macro ile lvl 975767 olduklarını , bir çok edit item edindiklerini , clanlarında bir çok edit char olduğunu herkes en başından beri bilirken , şimdi mi saldırmak moda oldu ?
İşin doğrusu bu , kötü oyuncular noob bi clan ,yukardaki etkenler sayesinde bu duruma gelebilmiş bir clan ,ama ne olursa olsun adamlara küfür etmenizi , kişiliklerine hakaret etmenizi anlamıyorum , çünkü tanıdığım kadarıyla Strong ,Angelfall fln iyi efendi insanlar...(noob-abuser-macroer-cheater-edit olsalarda :D )

sende haklısın kardeşim ama yasımı okudusan ben masum olanlara bişey demiyorum

ya o clandaki elemanların hepsi boss gibi
siz bilirsiniski gm den torpilliler hepsi
onlara özel kaç defa boss event yapıyo
ve dropta drop oluyo biz ... okadar t.k. talos kestik hala bişey çıkmadı bide gold lu adam açıyo kutuyu[signature][hline]NİCK : CAKO
LVL : 60 - PALADİN
IRK : EL MORAD
CLAN : REVENGE
NP : 25K
  • Yeni Oluştur...