mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Normal bi pc mi toplasam yoksa böyle bişeymi alsam diye düşünüyorum, kullanan varmı ve tavsiye edermi acaba ? Almayı düşündüğüm modeli şu ; http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=SHUT.XPC.SN25P.01 Amd 3000 64bit cpu, 6600Gt yada yakın fiyatlarda bi Ati kart bide dvd writer eklesem sizce nasıl olur? [Bu mesaj mrtolga tarafından 01 Aralık 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Pc ni devamlı taşıyorsan, lan partyler yapıyorsan çok kullanışlı ve kolaylık sağlayan bir sistem ama upgrade şansları çok kısıtlı diye biliyorum.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yok dediklerinin hiçbirini yapmıyorum :) sadece az yer kaplıyo ve soğutması çok sessiz diye alsam diyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çok paran varsa al. ama yenileme zor olur.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar