pks1907 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaslar Archer charların ne giymesi gerekıyo .Bilgisi olan warsa bu kıyafetler konusunda bılgı verebılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yaptıgın işe gore değişir. eğer physcal dmg veren bi yaratık kesiosan armor veya protector. magic attack veren bi yaratıga garment giymen gerek. kervan yaparken de garmen iyi olur[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yeni konu açmayayım. Ben glaive kullanıorum ve full str verdim. Pvp de ne giymemi önerirsiniz. Hunter olmayı düşünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 dedigin gibi yaptiysan armor giy bence. phycal def phy attack da arttirir. ancak sunu diyim magic attack yememek icin ozellikle ok garment set de bulundur[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar