Dagger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Şu an belki yatağındasın Uyuyorsun tüm masumiyetinle Yatağın karşısında dolabın Eski bir kağıt asılı üstünde Telefon numaraları arkadaşlarının Hepsi tek tek yazılı orada Benimki de en aşağısında kağıdın Tabi sökülüp atılmadıysa Belki de çatı katındasın O ilk kez birşeyler yaşadığımız Yatakta uzanmışsın İki sevgili gibi davrandığımız Her ne yapıyorsan da şimdi Biliyorum beni düşünmüyorsun Çünkü gittikçe unutuyorsun beni Çok başka yerlerde aklın Bense şimdi odamdayım Resmin karşımda duruyor Sesinle çınlıyor kulaklarım Sigaram da bana seni hatırlatıyor Yatağa doğru bakıyorum Paylaştığımız seninle herşeyi Hepsi geçiyor gözümün önünden Çünkü çok özledim seni[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 01 Aralık 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kitap için kaç şiir lazım =Pp Bende yazıyim ikimiz çıkaralım, beraber imza günü falan yaparız. Yolun açık dugurum.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar