Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 mesela spam veya reklamlarda olur sagda solda... forumdaki [img] tagi arasina almis gibi resim gozukur. Ben bunu gonderecegim maillerde nasil yapabilirim?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
taz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 maili html formatnda göndereceksen tüm maili html formatında yazmalısın. ya bu grafik ekleme olayını outlook'ta yaparsın. gmailde de yapabiliosun die biliorum taglerle fln ugrasma. gelişmiş gönderme seçeneği fln olması lazım orda
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 outlok degil . mesela bir yahoo mail. giriyorum. taglarla ilgili birsey bulamadim.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya o diilde bnm merak ettiğim olay resmi bi yerlere upload etmeden maille beraber gönderip orda göstermek mümkünmü[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet onu da merak ediyorum :). atacmenti direk gosterebilir miyiz acaba[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bi yolu vardır heralde....[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 up![signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 valla gmail'da direk gosteriyor . Maile tıklıyorsunuz goruntu direk olarak geliyor ... (ama gmail'da zaten başka mail de kullanmıyorum)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L
microCosmo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sanırım e-mailin kendisine attach etmeniz gerekiyor başka yolu yok göndermenin. ama tabi bedava upload yolları da var :D :)[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting
Öne çıkan mesajlar