Dagger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Geçmişimi arıyorum yalnızlığımda, Kaybettim, bir türlü bulamıyorum, Nerede unuttuğumu hatırlamıyorum. Unutulmuş cümleler var hayatımda. Düşünüyorum ne eksik şu dünyamda. Eski günleri hatırlamaya çalışıyorum, Evet, evet, artık ne eksik biliyorum, Sevmek var, sevilmek yok yaşamımda. Hikayem şimdi her anıyla aklımda, Artık herkese anlatmak istiyorum. Sessiz ve sakin bir an diliyorum, Sussun tüm bu gürültüler kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 2-3 kırpılması gereken yer olsada güzel yazmışın dugurum. :P özlemiştik.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar