laverda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 12 aralıkta göz hastahanesine gitmemiz gerekiyor ve babam gelemeyeceği için annemleri götürmek zorundayım gişelerden sonra izleyeceğim yolu bilen varsa, bana anlatırsa beni adım başı durup da yol sormaktan kurtarır. saygılar..[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 levent tarifi. ikinci köprüden çıktıktan sonra sarıyer/levent sapagı var.ikinci sapak. ordan girip dümdüz gidersen sürekli levente çıkarsın. göz hastanesi tarifi için, birinci köprüden geçiyoruz bu sefer..göz hastanesi pek leventte kalmıyo çünkü..neyse.zincirlikuyu/levent sapagından çıkıyoruz..zincirlikuyu'yu geçtikten hemen sonra saga etilere bi dönü$ var..ordan girip ikinci ı$ıklardan saga giriyoruz.yolu takip ediyoruz yol bitince mecbur saga giriyoruz sola dönü$ yoktur zaten o yolda..daha sonra dümdüz devam..dik bi yoku$a gelicez.o yoku$a geldikten sonra hemen sagda zaten dünya göz hastanesi..[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tamam hocam çok sağolasın var olasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar