Anaglarell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet arkdaşlar, artık bir araya gelmemizin vakti geldi.. Gözlemlediğim kadarıyla MxO'daki Türk arkadaşlar birbirlerinden bihaberler.. Ortak bir proje ile bu sorunu gidermemiz gerektiği kanaatindeyim... Benim bu yöndeki planım şu şekilde; Öncelikle server içinde ortak bir gün/saat/yer belirleyip buluşalım.. Daha sonra mürettebat için organizasyon ve uygun bir isim belirleyelim.. Bu isme yönelik, bu konuda deneyimi olan arkadaşlarla bir web sitesi oluşturalım.. Ve Faction için gerekenleri yapalım.. Desteklerinizi bekliyorum, fikirlerinizi lütfen paylaşın. Tşkler..[signature][hline]Code Name on Recursion/LvL: Alad/30 Name: Alad Zeron HvCFT: None Rank: None Unit: Kung Fu Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bize uyar biz machine faction kurmak istiyoruz oyundaki arkadaslarla ama bi turlu bir araya gelmediğimizden bunu gerçekletiremedik[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [Bu mesaj eryan tarafından 30 Kasım 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackMamba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Heyt hülen gözüm doldu walla acayip oldum:)Ben oranar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anaglarell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bencede.. +12341546 yani.. Turkish Power!![signature][hline]Code Name on Recursion/LvL: Alad/35 Name: Alad Zeron HvCFT: Mowlenar Rank: Captain Discipline: Kung Fu Master Faction: DoZ Elite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anaglarell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bu da benim aldigim SS ...[signature][hline]Code Name on Recursion/LvL: Alad/35Name: Alad ZeronHvCFT: MowlenarRank: CaptainDiscipline: Kung Fu MasterFaction: DoZ Elite[Bu mesaj Anaglarell tarafından 01 Aralık 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar