pepecura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben böyle bir adam görmedim haaalaaaa istifa etmiyo yyyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kalsın bence gayet başarılı..:D:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pepecura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fenerliler için tabi başarılı ben özhan canaydını artık fenerli olduğunu bile düşünüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 offff offf gs nin hali bozuk...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gitsin artık[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gereksiz bi topic özhan gitse ne olur gitmese ne olur gs nin toparlanması için en az 10 sene şart acı ama gerçek...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya şimdi bu maçı kaybetmemiz ile özhan canaydın arasındaki bağı söyler misin? cidden merak ettim.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 İstifa bile etse kongre martta olduğu için o zamana kadar kalması gerekecek[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pepecura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yyaa bu maçla alakalı değil herşey ortada özhan canaydının galatasaray'a katkısı başarısızlıktan başka hiç bir şey değil sebebi bbbuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 özhan gider başkası gelir bişi değişmez.[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman, Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman, Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman, Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma, Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 onun yerine forvete kimi alırlar, çok iyi sprintleri var[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pepecura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kim gelirse gelsin ama bence özhan canaydın gitsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya bi gidin allah aşkına, türk futboluna gelmiş en iyi yöneticilerden biri, ayrıca galatasaray başarısız değil. türk ligi desen GS-FB arasında oynanıyor. avrupa desen hiç bir türk takımı başarılı değil. bunun nedenine özhan canaydın değil federasyon.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pepecura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 peki! özhan canaydın'nın neyi başarılı allah aşkına söylermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fair play in mucididir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bi kere uzandığı kolları çok geniş, geldiği günden bu güne galatasaray'ın ekonomisi yükseldi, galatasaray'a geldiğinde takım 3. lüğe falan oynuyordu şimdilerde şampiyonluğa oynuyor hatta tekrar avrupaya yöneldi. saygılı ve kişilikli olmasıda cabası. peki sen bana nesi kötü söyler misin? televizyonda izlediklerinizden gaza gelip celallenmeyin.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pepecura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sen bilmiyosun galiba özhan canaydın galatasaray'a geldiğinde ligin bitimine 2_3 hafta kala geldi ve şampiyon olduk zaten ekonomi olayındada gs 30milyon dolar borcu varken şimdi 80milyon dolar artık sen haaallaaa başarılı diyosan bilemem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kendisibir undeadtir ve zombi olur[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kalsın kalsın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: codename_curse, 27 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: kendisibir undeadtir ve zombi olur haa ne ?? ahuauh :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pepecura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 codename_curse, 27 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: kendisibir undeadtir ve zombi olur hhhuuuuhhahhhaaaa bencede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ne zombie si bee paragon rotting corpse dir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 istifa etse nolucakki zaten martta kongre varmış istifa etsede kongreye kdr başında kalıcak :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: codename_curse, 27 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: kendisibir undeadtir ve zombi olur +35138743543831542 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Voys, 27 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki: bi kere uzandığı kolları çok geniş, geldiği günden bu güne galatasaray'ın ekonomisi yükseldi, galatasaray'a geldiğinde takım 3. lüğe falan oynuyordu şimdilerde şampiyonluğa oynuyor hatta tekrar avrupaya yöneldi. saygılı ve kişilikli olmasıda cabası. peki sen bana nesi kötü söyler misin? televizyonda izlediklerinizden gaza gelip celallenmeyin. Senin dünyadan haberin yok.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar