Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 SS lerdede biizm clan gene macroda ieyt be aslanlarım benim xD =))))) heaven ROX laf yok heavana[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik <3
Somber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ... [Bu mesaj Somber tarafından 01 Aralık 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
256 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaşımızın Database'ler hakkında yaptığı konuşmalardan dolayı.Buraya yazdım kendisiyle birebir konuştuk.Onun da datalar hakkında hiçbir bilgisi yokmuş.Sadece sağdan soldan duymuş ve ks yapanları korkutmak amacıyla söylemiş :).Kendisinden ve HeaveN clanından özür dileyerek konunun burada kapanmasını rica ediyorum.Arkadaşlar lütfen bir harf bile yazmayın şu konuya.[signature][hline]
manicodil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hey gidi knight online bu günleride mi görecektin. çoluk çocuk gelmiş kendini artık o partideki makrocu okçulardan biride bendim diye tanıtıyor zuhahahah. iice çivisi çıkmış bu oyunun. bence dürüst oynamaya çalışan herkesin kendine şu soruyu sorması gerekir: neden hala bu oyunu oynuorum?
CAKO20 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: manicodil, 01 Aralık 2005 18:37 tarihinde demiş ki: hey gidi knight online bu günleride mi görecektin. çoluk çocuk gelmiş kendini artık o partideki makrocu okçulardan biride bendim diye tanıtıyor zuhahahah. iice çivisi çıkmış bu oyunun. bence dürüst oynamaya çalışan herkesin kendine şu soruyu sorması gerekir: neden hala bu oyunu oynuorum? arkadaşım sana bütün kalbimle katılıyorum benim carı zati satılığa çıkardım işallah giderde bu dertten kurtulurum[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 60 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 25K
CAKO20 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: 256, 01 Aralık 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Arkadaşımızın Database'ler hakkında yaptığı konuşmalardan dolayı.Buraya yazdım kendisiyle birebir konuştuk.Onun da datalar hakkında hiçbir bilgisi yokmuş.Sadece sağdan soldan duymuş ve ks yapanları korkutmak amacıyla söylemiş :).Kendisinden ve HeaveN clanından özür dileyerek konunun burada kapanmasını rica ediyorum.Arkadaşlar lütfen bir harf bile yazmayın şu konuya. arkadaşım o clanda olupta maum olanlara bişey demiyorum onlardan özür diliyorum ama o cldan gerçekten çok büyük şeyler dönüyo[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 60 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 25K
Öne çıkan mesajlar