uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 iptal...... ( photoshop olabilir )[Bu mesaj uyuyanguzel tarafından 01 Aralık 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ne kadar gercek peki Ss yi sen aldıysan eline alarak charın ap sininde ss sini alırmısın ^^
dominik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 eet ya 10k dmg ne demek 3000 tane soul tasiyan adama da bu yakisir :) bune ya..
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 char benim deil bende baska bir siteden aldım ss i photoshop olabilir ben gercek derken ben yapmadım dedim ...
AKI Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 poison dmg 800 fln olsaymı$ biraz daha gercekci olurmu$[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
DarkReIgn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Abi bende istiom o Cosmo's U-Bow da mümkünse yanarli DÖnerli oLsun :D[signature][hline] Server: OlympiA Charname: :DevilMaN: Irk: En YeşilinDen Job: WrrioRum oLm Lvl: 2x cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O Np:100(Miss gibi tertemiz xD ) DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ya beyler yalannn ben o clandayım ve isteyen orjine sorsun ole bi ıtem yok eğer bizde ole bişey olsa serverda krallar gibi oluruz LUTFEN arkadaşlar bole şeylere inanmayın oyle bi ıtem yok bizde zaten bizde en fazla kosp falan kullandık başka edit bişey yok bunu kim yaptıysa ayıp resimdeki kişi yaptıysa artık bilemem ama bu varsada clanda sorulur gereken yapılır YOKSA BİZDE BOYLE BİR ITEM YOKK[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 adamın hp sinden ve manasından Ss in photoshop oldugu anlaşılıo...
laz_palukci_61 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gerçektenten serverlarda dahaden totamic bow yok çıkmış ne yapmış. photoshop olmasın da ne olsun:)[signature][hline]ID: :enigma Clan: knight quash lvl: 6x np:5x.xxx nationality: orc rival: F9 devil
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Abi gercek olmasına imkan yok o bow gerçek olsa clan zaten coşar ve beramusun en baba clanı olurdu sizi temin ederimki o photoşoptur ole BİRŞEY YOKK[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 beyler öncelikle üstündeki itemlere dikkat edelim.. adam üstündeki cantasında bir sürü giysi ve potları taşıyo bu bi kere olabilirmi? adamda rogue eşyaları olduguna göre ya archer yada rogue ? benim bildigim bu kadar eşyayı taşıyamazlar :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :(
necoooooooo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bu bir photoshopdur.Cok Akılsızca düzenlenmiş. 1-)Yay saLLama oLduğu daha Max Durability ve atackdan belli 2-)3600 pot soul ve 400 heal pot var.Dikkatli bakarsanız adamın ağırlığı sadece 650.0 onları alması imkansız. LOL.[signature][hline]İmzanız Kural Dışı.
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 meydan boşmuş. ap 150 olsa inanicas da 10500 :P ne bu cep telefonu numarasimi :)?[signature][hline]now kasing..
enaksis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 la bu adam r ile dalsa yeter. ama tabi gerçekse[signature][hline]__CAPSiN__ lvl:51 job: buffer / healer np: 536 clan: yok daha
Korku Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Offf %100 %10000 ŞotoŞop BUT ya gerçek olsa ooo bow olacakları tahmin edemiyorum.Herşeye Tek atar bossları catur cutur yer aman allahım OMG hayal gücüm almıyor xD Hayal edelim... CZ de 5 li ok atıyorsun değen yerkez GÜM yatıyor. BOSSun altına giriyorsun TALOS olsun 5'li ok ile inim nim inletirsin yaratığı xD Yaa oo raptor olsaydı gardt Tworları yerinden sokerdi. Herkeze tek..Bosslar direk kaçardı OMG derdi. Bir Magede o olsaydı zaten bir paper magenin attak yaklaşık olarak 50 80 arasıdır.10500 tahmın edemiyorum...BOSSLARA 80000 80000 vurur xD Bir priestte olsa zaten kolay kolay olmuyorlar.Yaklaşanda geberir boss'u ne yapar bilemem ama xD eeee her hayalin birde kotusu olmalı!!!!!!! Yaa oo attack YARATIKLARDA OLSAYDI!!!!!!!!!! Worn kesemezdık şerefsizim muahahahaahha Worm Çıktıı 3'lü party kurun 3 tank 35 heal hazırmı assasinler vanpir vurun twon çekin mageler siz karışmıyın TANK HUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KOPTUM xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kedidir kedii ^^[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hahahha bide parantez icinde gercek yazmıs omg!!!
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bide kaç dex istedigine baksanıza.118 dex mi ne istio.composite bow u photoshop yapmışlar cok kolay anlaşılıo heryerinden[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Traş...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Öne çıkan mesajlar