akita Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bu oyunda öyle bi şeçenek yokmu acaba yerde otururken bi yaratık bana dalsa ayağa kalkıyo ama bana dalan yaratığa saldırmıyor yada 3 yaratık bana dalınca birini öldürünce otomatik olarak diğerine geçemiyorum bunun bi ayarı varsa söylerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 auto attack var ancak rakibi otomatik seçme yok.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akita Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nasıl peki ben oturuyorum mesela yerde biri geldi daldı bana benim adam kalkıyo ayakta beklio o söylediğin auto attack nasıl açılıo rakibi seçmesede olur dalsın birine yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yok malesef öle deil. onun adı macro olur ve yasaktır eminim[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hmm gerçekten saçmaymış bu durum. adam dalıyo bizim char bakıyo yani öyle mi :hmm: [Bu mesaj Slider tarafından 01 Aralık 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar