petarkadas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Aşağıdaki adresteki ilanda köpeğin fotoğraflarını ve bilgilerini görebilirsiniz: http://www.petarkadas.com/petbul.php?pet=1243 Köpeği ben de şahsen gördüm, çok hareketli, canlı, sağlıklı ve açlıktan zayıf, şu anda barınakta. Trajik olmaya gerek yok, onla birlikte yaklaşık 2000 köpek de aynı barınakta, ama işte.. Aklınızda olsun, bu arada uzun ara sonra hoşbuldum paticik.. )[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çok tatlı görünüyor, umarım en kısa sürede bir yuva bulunabilir. bu arada tekrar hoş geldiniz..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bgenim imkanım yok ama inşallah kendisine bir yuva bulur[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar