numberten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 son patchlerden birinde bir değişiklik gelmişti shankerin artık eski überliği kalmadı filan dendi bende yeni 50 oldum sizce shanker hala diğer daggerlara göre bariz iyimi kasmaya değermi düşük drop rate'e rağmen. yoksa hiç kasmayıp lifeforce dirkimi alsam[signature][hline]Maverick(NerfMe)
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kasma, high warlord ol, onun disinda zaten is yapani zor :D[signature][hline]Tulahr
numberten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kasma hw ol hehe du bi olup gelim :) hw ne demek ya ben okadar hayatta kasamam :)[signature][hline]Maverick(NerfMe)
numberten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 benim levelim en az kaç olmalı nightscape boots da var[signature][hline]Maverick(NerfMe)
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 brd'ye grup bul,kac saat brd kas,drop rate'ten dustu dusmedi diye stres yasa. hic degmez,gir 10 oyun oyna,AV'ye revered ol,glacial spike'i al. Biraz daha kas,lobotimizer'i al,don julio's da cakarsin ustune,epic mount'dan 160g de cebe atarsin,puru pak olursun.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom.
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Barman seni lvl 60 a kadar götürür. Ben lvl 55 ken yanımda lvl 59 bir rogue la almıştım onu 3.runda. lvl 60 oldugunda ise AV deki epic dagger oldukca iyidir MC ve BWL droplarını alana kadar..
Öne çıkan mesajlar