Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 İlk kez bu programı kullancam daha yeni indirdim 50mblik bişey ama dmg dosyası olarak gozukuyor bunu nasıl install edicem yardımcı olurmusunuz?[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 dmg dosyası mı? ilginç =) o dmg iy sil zip yap. rar yap. bazen öyle cinslilkleryapıyolar. zip dosyasının uzantısını değiştirip başka bişi gözükmesini sağlıyolar. bi şansını dene :P[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
uraz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 .dmg mac uzantısıdır açsanda kullanabileceğini sanmıyorum.[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 uraz son noktayı koymuş[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hmm saolun sanırım ben yanlıs indirmişim :)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Öne çıkan mesajlar