camoka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 trial of obi alıcam arkadaşlar en hızlı en güvenilir yol hangisi..hangi saatlerde istemeli..lucasstorede var ordan mi alsam yok launchpadden mi istesem? lütfen alma gibi konular sölemeyin..alıcam işte battı 40 mil..enayiyim ben ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 direk launch pad den al digital download et bu arada al ama dikkat et 1 hafta sonra soe toow acc unu cancel etmesin binlerce oyuncuya yaptığı gibi :) şimdi bidaha para istiyolar toow için :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bidahamı para istiyorlar ? ??[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Arkansis, 30 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki: bidahamı para istiyorlar ? ?? evet para ödenmede yanlışlık olmuş kart nosunu felan bidaa istediler verdim hmm evet daha önce almışsınız ama burda görünmüyo(laf gevelediler) bidaha alırsanız sorun çkmaz dediler para vericemmi bidaha dedim evet dediler bende cancelledim asıl sebebi nge diildi bırakmamın ona alışırdımda...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Oha yaw cok terbiyesizler!![signature][hline]Chimera-tr ==>Jedi Padawan in Eclipse Anashazy Thal'Gerth==>Master Doc,Master WS Malkavian-==>Master Artisan Allah belani versin soe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 valla ben cok sansliyim iyi ki zamaninda digital download etmisimki hala oynuyorum toow yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar