pks1907 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaslar lvl 18 ım ama saga sola kosturmaktan anam agladı. Bu oyunda herhangı belırlenen noktaya recall olunmuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 scrolu var ama bi questle geldi. ucuz bişi de deil. at var daha ucuz :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Buyse sende mi so ya başladın ben dün başladım şimdi lvl 10 :D süper bi oyun ya dc etmiyor oyuna girdikten sonra :)[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet bende başladım 26 olcam bugun. bi aten de questten dusen scrol var istersen reslenebiliyorsun istersen belirttiğin yerde doguyosun benim inn hostesde duruo :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar