1TurK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaşlar Sizleri Çok Önemli Bir konu Hakkında Uyarmak İstiyorum.. Oyun İÇerisinde Şifre Değiştirme Açılmıştır GM Yabancı Ama ID Ve Password Verin Bide Yeni Şİfrenizi Hemen Değiştiriyor Diye Gelen Kişilere Sakın İnanmayın... [email protected] Bu Maili Katien Ve Katien Msn'inize Ekleyip ID Ve Pass Inızı Vermeyin Şuana Dek 30 Kişiyi Hackledirler İtleri Durdurmak GM Lere Kaldı Ben Biraz Görüştüm Konuşmayı Alta Kopyalıyorum Nicklerinide.. ŞİFRE DEĞİŞTİRME AÇILMIŞTIR NOTİCESİNE KADAR KİMSEYE GÜVENMEYİN NoT: Altta Yazanlar Çaldığı Charların ID Leri Görüşmeye Başlayınca Beni GM Sandılar İlk Başta.. [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): şifreleri not defterine kaydetmiştim sayayım [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): kgt_temel [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): murtik00 [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): sisdempol [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ersin80 [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): xaeirs_ [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): shadowstal [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): kfv7 [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): __ERCSAT__ [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): hack_shield [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): byadem06 [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): oricali [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): abi var işte yaw baya bi keriz [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): duke ve sinful bizim nickler[signature][hline]Legasy & Duck_
Usko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 varmı yiyen salak ? :D (var ama ben öylesine yazıyom yani) [Bu mesaj Usko tarafından 01 Aralık 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
kayseri2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yukarıdakiler işte örnek vermiş adam ID onların hepsi[signature][hline]HERKEZE EYLENCELİ OYUNLAR DİLERİM .... Nick: DRT_XER0C00l Server: Ares Level: 62 %70 (Warrior) Np: 25k Clan: Sızım :) kasmaya devam hedef şuan lık 65 ....!!!
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Harbi sazanmış elemanlar :D Babam istese vermem Id şifreyi Anneme 1 kere verdim DM ye daldı %5 gitti üzerine 1 de Press Ok yaptı.[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Bjork, 01 Aralık 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Harbi sazanmış elemanlar :D Babam istese vermem Id şifreyi Anneme 1 kere verdim DM ye daldı %5 gitti üzerine 1 de Press Ok yaptı. hahahahaha koptum yaaaa :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D
hector_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hiç büyük konusma ıslakcım... Bazen öyle birr hatalar yapısyosunkii kendin bile inanmıyosunn
sedron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [spo1=büyük adamsın] said: Bjork, 01 Aralık 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Harbi sazanmış elemanlar :D Babam istese vermem Id şifreyi Anneme 1 kere verdim DM ye daldı %5 gitti üzerine 1 de Press Ok yaptı. [/spo] vallaha büyük adamsın
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: hector_, 01 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki: Hiç büyük konusma ıslakcım... Bazen öyle birr hatalar yapısyosunkii kendin bile inanmıyosunn Ben yapmadım hector Sen yaptın unutma :D Cengiz olayı bitirdi piasada yok şimdi :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: sedron, 01 Aralık 2005 13:18 tarihinde demiş ki: [spo1=büyük adamsın] said: Bjork, 01 Aralık 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Harbi sazanmış elemanlar :D Babam istese vermem Id şifreyi Anneme 1 kere verdim DM ye daldı %5 gitti üzerine 1 de Press Ok yaptı. [/spo] vallaha büyük adamsın Walla bak annem artık pls li filan konuşmaya başladı :D KO ortamına soktum onuda :D Char açıp kas dedim yok ben yapamam dedi Dm ye yatıncada belli dedim O gün bugundur vermiom :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D
1TurK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Notice Felan Atılmadı Ya Adamlarda Kandırmak İÇin Millete Öyle Diyormuş Sanırım Geçmiş Olsun Stay.[signature][hline]Legasy & Duck_
FoR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 .. [Bu mesaj FoR tarafından 01 Aralık 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
marksman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Bjork, 01 Aralık 2005 13:31 tarihinde demiş ki: said: sedron, 01 Aralık 2005 13:18 tarihinde demiş ki: [spo1=büyük adamsın] said: Bjork, 01 Aralık 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Harbi sazanmış elemanlar :D Babam istese vermem Id şifreyi Anneme 1 kere verdim DM ye daldı %5 gitti üzerine 1 de Press Ok yaptı. [/spo] ahahha :D:D:D:D:D:D vallaha büyük adamsın Walla bak annem artık pls li filan konuşmaya başladı :D KO ortamına soktum onuda :D Char açıp kas dedim yok ben yapamam dedi Dm ye yatıncada belli dedim O gün bugundur vermiom :D
Öne çıkan mesajlar