Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rouge item upgrade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu rouge itemlarını upgrade etmenin ayrı bi yolu mu war? Yeni serverda full plate basıyorum(elimizde olan en iyi bu) hepsi +4 de +5 te filan patlıyor.Priest fp basıorum çoğu +7 oluyor.Zaten rouge itemı az düşüyor bi de patlamazmı deli oluyorum.Bunun bir yolunu bilen war mı yardım edin lütfen.

Not:arama yap filan demeyin yaptım yeterli açıklama bulamadım[signature][hline]server:Olympia
Nick:Cool_Xul
nation:Karus
clan:Osmanlı
lvl:5x

There's no place for you here,youngster!
Mesaj tarihi:
evet ya biriniz şu konuya bir değinse nasıl olur. hem az düşüyo hem de kırdıkmı ortada sap gibi kalıyoruz. sırf malzemesi az bulunuyo diye 55 assası bırakıp warriora geçmeyi düşünüyorum ne de olsa taşı sıksan str çıkıyo muhahahah. oyunun kodunu yazanlar biraz daha adaletli davransanız ne olurdu bu haksızlık yaf.
Mesaj tarihi:
arkadasım upgrade işini kımse yokken yapacaksın baktın bırı yanasıyo bırakacaksın ben genllıkle sabaha karsı yapıyorum ve +7 kesın oluyo gecen bır suru +7 parcam oldu dedım busla basım +8 e benım amacım salamander+7 yı +8 yapmak ilk olarak great axe +7 yı koydum hemen basdım haydaaa +8 oldu
sonra 14 tane +7 den bırı +8 olmadı ve ben bunu sabaha karsı tekrar denedım 4 parca rogue half plate +8 yaptım kımse yoktu ama up yapan bu cok önemlı ve yapacagın parcadan bır kaç tane olursa ıyı olur tek tek degılde bır ona bır ötekıne basacan yani rogue cok yanıyo dogru bana rogue yı tavsıye edenın :))[signature][hline]LVL 5X
SRVR BERAMUS
EL MORAD
NP NE YAZIKKI YOK SUN AN

• Yeni Oluştur...