FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya bu rouge itemlarını upgrade etmenin ayrı bi yolu mu war? Yeni serverda full plate basıyorum(elimizde olan en iyi bu) hepsi +4 de +5 te filan patlıyor.Priest fp basıorum çoğu +7 oluyor.Zaten rouge itemı az düşüyor bi de patlamazmı deli oluyorum.Bunun bir yolunu bilen war mı yardım edin lütfen. Not:arama yap filan demeyin yaptım yeterli açıklama bulamadım[signature][hline]server:Olympia Nick:Cool_Xul nation:Karus clan:Osmanlı lvl:5x There's no place for you here,youngster!
traxes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet ya biriniz şu konuya bir değinse nasıl olur. hem az düşüyo hem de kırdıkmı ortada sap gibi kalıyoruz. sırf malzemesi az bulunuyo diye 55 assası bırakıp warriora geçmeyi düşünüyorum ne de olsa taşı sıksan str çıkıyo muhahahah. oyunun kodunu yazanlar biraz daha adaletli davransanız ne olurdu bu haksızlık yaf.
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadasım upgrade işini kımse yokken yapacaksın baktın bırı yanasıyo bırakacaksın ben genllıkle sabaha karsı yapıyorum ve +7 kesın oluyo gecen bır suru +7 parcam oldu dedım busla basım +8 e benım amacım salamander+7 yı +8 yapmak ilk olarak great axe +7 yı koydum hemen basdım haydaaa +8 oldu sonra 14 tane +7 den bırı +8 olmadı ve ben bunu sabaha karsı tekrar denedım 4 parca rogue half plate +8 yaptım kımse yoktu ama up yapan bu cok önemlı ve yapacagın parcadan bır kaç tane olursa ıyı olur tek tek degılde bır ona bır ötekıne basacan yani rogue cok yanıyo dogru bana rogue yı tavsıye edenın :))[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
Öne çıkan mesajlar