illailla Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu oyunu mahkemeye vermek için başvurulacak yollar çevresinde avukat olanlar varsa bu konuyu çevresine danışıp yardımcı olursa sevinirim.izlenmesi greken yollar neler ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 1. boyle bir davayi acmak sanildigi kadar kolay degil. 2. masrafi tahminizden cok daha fazla olacaktir. 3. ve en onemlisi lehinize bir sonuc cikmasi cok cok cok dusuktur.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ke ilk açıldığında mahkemeye verenler olmuştu duydum ve gm deke ilk açıldığında yukardan yazı geçti bende arkadasıma cevirttim turkler bizi mahkemeye vermiş sonucu bekliyoruz yazdı...[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu arada firmanin adi knight online degil zaten. caps lock ve buyuk i ile yazilmis hali hic degil.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Eger gm den real paraya item alıpta banlandıysanız yada itemleriniz silindiyse elinizde kanıt varsa her türlü mahkemeye başvurabilirsiniz..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oyunun yapımcılarının ne olduğunu pek ala biliyorum sadece açtığım konuda bilgisi olan veya yol yordam gösterebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet onun için gm den item aldığınız faturaları saklayın diyorlardı..artık nasıl bi belge olursa elinizde..fakat gerçekten kolay değil sanırım mahkeme çok ağır basar masraf vs vs bu tip konular açısından...[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Rofl[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sen konuyu aç ben sana yardımcı olurum...[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o.O 2 komik yaklasimlar ve cözümler. Ama hadi yazayim Amerika'da acilmis herhangi bir sirkete ticari dava acacaksaniz. bunun icin Amerika'dan bir ticaret hukuku konusunda calisan Avukat bulmaniz lazim. Eline 2000$ sikistirin ve sirketi anlatin emin olun ki bir acik bulup hakkinizi temin eder. Ama bunu burdan oturarak yapamazsiniz . Avukatiniz en az haftada bir sizin ile görüsüp fikir teatisi yapmak isteyecektir. Tecrübe ile sabittir. 2002 Minneapolis / Minessota'da Target Center adina acilmis 50.000$ lik davayi kazandik 2 kisi.[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet arkadas haklı oturduğun yerden bunu yapamazsın masrafı biraz çok olacak ama eğer bide kazanırsan![signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 komikkkkkkkkk:):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 iyi para ha benmi dava açsam paramızda var :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mahkemeye gerek yok oyun zaten bitiyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 onlara niye dava acıyosun ailene dava ac neden bu oyunu oynattırıyolar bana diye[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ayrica... amerikan mahkemelerinin diger uluslarda da oldugu gibi kendi ulusal cikarlarini korumak onceligini ve oyundaki sozle$meyi okumanizi hatirlatirim. bir de sanal bir sorun olmasi nedeniyle, banka dekontu gibi bir belge yoksa (olsa da ise yaramayabilir) screenshotlar ile boyle bir i$e kalki$manizi pek tavsiye etmem.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben kuralları okumadımda baska bi forumda gördüm ne kadar doğru bilmiyorum üye bile olsan gm in seni banyalamay üzerinden item silme vs gibi bişiler yazıyormuş 1 nci maddesi öleymiş....hakkı varmı yane isterseniz ing bilen biri baksın..[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 [Bu mesaj YeDiKuLeLi tarafından 29 Kasım 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya gulduruyorsunuz beni valla amerıkadan avukatmıs ırtıbatmıs uluslar arası mahkeme veya ınsan hakları mahkemesı ne gune duruyor ?? her ınsan buraya basvurabılır artı o mahkemeye sadece bu tur olayları degıl devletı dahı mahkemeye verebılıyorsun (örn=memur haksız yere işinden men geri iş hakkı isteme) artı abartmıs arkadas yok 1mılyon £ ıle tutalım turkıyedede basvurabılecegımız yerlerı duydum ama bılmıyorum lutfen onune gelen yazmasın sacma sapan bılen varsa yazsın bende o konuda bılgılenıp bende dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sımdı ıkı kısı cıkıp ben tıcarı mahkemeye verdım sunu bunu yaptım neden aılelene acmıyorsun gıbı laflar etmıs topıc acan arkadasa yahu sizin yas kac belkı sızınkı 10 adamınkı 30 nerden bılıyorsunuz demek sıze bır yerlere gırerken aılenız ızın verıyor o zaman buraya cevap vermek ıcın lutfen aılene danıs oyle dal konuya sadece adam yardım ıstemıs arkadaslar abarmış yok altımızıda baglıyalım ceket gıymeden konusmayalımkı konu sıcak kalsın sıcak yazdıgımız için işte boyle bazılarınızınkı anlamsız olmus yanı şimdiden yardımcı olmaya calısan arkadaslara ve topıği acan arkadasa tesekkurler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: tosun_pasa, 29 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: ayrica... amerikan mahkemelerinin diger uluslarda da oldugu gibi kendi ulusal cikarlarini korumak onceligini ve oyundaki sozle$meyi okumanizi hatirlatirim. bir de sanal bir sorun olmasi nedeniyle, banka dekontu gibi bir belge yoksa (olsa da ise yaramayabilir) screenshotlar ile boyle bir i$e kalki$manizi pek tavsiye etmem. isin yolunu bilirsen ordaki avukatlar 2000$'a adamin cigerini sokerler.Bir banka hesabi acmaniza bakar hersey ..[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mantıklı gelıyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: korix, 30 Kasım 2005 02:24 tarihinde demiş ki: ya gulduruyorsunuz beni valla amerıkadan avukatmıs ırtıbatmıs uluslar arası mahkeme veya ınsan hakları mahkemesı ne gune duruyor ?? her ınsan buraya basvurabılır artı o mahkemeye sadece bu tur olayları degıl devletı dahı mahkemeye verebılıyorsun (örn=memur haksız yere işinden men geri iş hakkı isteme) artı abartmıs arkadas yok 1mılyon £ ıle tutalım turkıyedede basvurabılecegımız yerlerı duydum ama bılmıyorum lutfen onune gelen yazmasın sacma sapan bılen varsa yazsın bende o konuda bılgılenıp bende dusunuyorum Uluslararasi mahkemeler davalara bakmadan once yerel mahkemelerden on arastirma ve bilgi isterler arkadasim. Yazmak istemiyordum ama yazayim istersen. Amerikada su anda kendi adimiza bir firmamiz var . Bildigin ltd. sti. ve banka hesabimiz islerligimiz . 1.5 sene kalip calistigim bir memleket INS'inden tutta ticari yasalara kadar girdim ciktim isadami vizesi alabilmek icin. Bunlar sacma sapan isler degil. Birsey yapabilmeniz icin mahkemeler once INS ofisten sizin hakkinizda bilgi arastirmasi yaparlar. ( iste bu nokta onemli yani herkezin hakkini savunduklari palavradan ibaret ) ve ticaret avukatlari bu isin o kadar kuntini ki . Licence Agreement'ta ve yapilan olay ile baglantisinda illa bir acik cikartirlar.[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yanlıs anladın ama neyse işte onu dıyoruz ben senın nerde nasıl iş yaptıgını sormadım sadece yol yordam irtibat yapılacak yerleri sormuş bende yararlanacagım konu bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hayir yukarida amerika'dan avukatmis irtibatmis pehhhh tarzi bisi yazmissin da ona istinaden yazdim yoksa 12 ay icinde burada kimse ne isimi nede icerigini bilir.[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 aslında sitesinde uyarı amaçlı bir yazı yok! bağımlılık yapar vs gibisinden sırf bu yüzden bile dava edilebilirde ülkeler arası bir olay olacağından bizim için biraz zor. :P[signature][hline] Shadow Knight 62 1xx.xxx NP (62 gıdım kaldı ha gayret) [Bu mesaj hippo tarafından sık sık değiştirilmektedir.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar