Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geri donusum kutusundan silinenleri geri getirmek?

karareis

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar varmı ble bi sey hani sey derlerdi bilgisayar nolursa olsun silinen dosyaları bi yerde saklar derlerdi bu dosyaları bulmanın bi yolu varmı windows xp kullanıyorum neden bole bi sey istiosaun derseniz az evvel 100lerce mp3um silindi bulmaya calısıyorum nasıl sildin demeyin yedik bi halt varmıdır bunun bi yolu
Sosyal ağlarda paylaş

google dan getdataback diye arat. bole bi program vardı. buna benzer bi ton program var da benim aklıma bu geldi.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Bari koymuşken tam olsun (:

[spo1=Kullanımı (Resimli)]Silinen Dosyaları Geri Getirmek & Kurtarmak Recover My Files 3.56
Programı indirin, kurun ve lisanslayın! Sonra veri kaybına uğramış diski bilgisayarınıza 2.disk olarak takın ve programı çalıştırın. (Disk üzerindeki partition'ların görünüp görünmemesi önemli değil, program mutlaka görecektir)

1.Adım, Eğer formatlanmış bir disk kurtarıyorsanız Format Recover' i seçin. Eğer silinmiş dosyaları kurtaracaksanız Complete Search yada Fast Search' ü seçin

2.Adım, Burada programın bulduğu aygıtları göreceksiniz, bağladığınız diskin harfini işaretleyin.Partitionlar uçmuş olsa bile aygıt mutlaka görünür.

3.Adım, Hangi uzantıya sahip dosyalarınız vardı bunları seçin.Mesela Excel dosyalarınız varsa xls uzantısını seçersiniz.Zaten orada hangi uzantının hangi programa ait olduğu yazıyor.İsterseniz tümünüde seçebilirsiniz bu size kalmış.

4.Adım, Programın aygıtı taramasını bekleyin.Duruma göre biraz uzun sürebilir ama olsun sonuçta dosyalarınızı kurtaracaksınız

Son Adım, Program bulduğu dosyaları size sıralar ve bunların ne durumda olduğunu söyler.Kurtarmak istediğiniz dosyaları işaretleyip yukardaki Recover sekmesinden bunların nereye kurtarılmasını istediğinizi seçersiniz.Programın bir güzel yanıda eğer bir cd yazıcınız varsa kurtardığı verileri direkt olarak cd'ye basması.
[/spo][signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces***

[Bu mesaj Janitschar tarafından 30 Kasım 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...