rememberme Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 İnsanlar keşke macroyu sadece lwl kasmak için kullansa diger durumlarda kullanmasalar alın teri ile kassalar o zaman daha çok zewki çıkar dedigim gibi yaşam dewam ettikçe keşkeler hiç bitmez bide bunu knight için yorulayalım macrocular akıllanmadıkca macroculara söwmeler hiç bitmez :D
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 :D haklısın[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :(
madTURK_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Çok dogru bir noktaya deyin mişşsin helal olsun[signature][hline]nick::madTURK: server:cypher np:36k lwl: 60 not:YTL bazından satılık borçlarım ankaradan oynuyan şahıslara satılır Seni Adam Yapam Adamlara İhanet Etme Geçte Olsa Anladım
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yanı senen gibi şu kınayt 1 gm olsa oyun adam olur S[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: bozok22, 30 Kasım 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yanı senen gibi şu kınayt 1 gm olsa oyun adam olur S OMG! yorumsuz...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: rememberme, 30 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki: İnsanlar keşke macroyu sadece lwl kasmak için kullansa diger durumlarda kullanmasalar alın teri ile kassalar o zaman daha çok zewki çıkar dedigim gibi yaşam dewam ettikçe keşkeler hiç bitmez bide bunu knight için yorulayalım macrocular akıllanmadıkca macroculara söwmeler hiç bitmez :D Ne guzel yazmissin :)
rememberme Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 günaydın paticik ben inanıyorudum güzel bir konuya deyindigimi ama bakıyorum deyinmemişim ondan herallde bu kadar az cewap almışım we yazımıbegindigin için sagol yeşim abla Bir Gün Geleçek Tüm Macrocular Bannlanaçak (BGGTMB) :D
Korku Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Abi insanın aklı sabah çalışıyor galiba xD Çok Doğru soliyorsun :D
rememberme Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 o zaman herkes hem fikirse burdan macroculara seslenelim sawaşta we cz de macroya hayır kampanyası acılmışştır lwl kasarken macro kullanımı serbest olsun ama cz de we sawaşta kulananları banlayalım lütfen cypher rın gm ni atıyan arkadaşlar bu sözümü ona iletirseniz sewinirim cypherda bana ulaşmak isteyen pm attın nickkim tryer (ben de macro kulanıyorum ama sadece lwl kasarken)
Öne çıkan mesajlar