S_burti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Arkadaşlar sistemi yeniledim. Anakart: MSI K8N neo2 FX hard disk te maxtorun 200gb SATA. Problem şu: windowsu kurmaya başlıyor (XP) daha sonra bilrgisayar restart yapacak ve installation harddiskten devam edecek ibaresi çıkıyor, restart yapıyor ancak boot fail veriyo ve system disk insert et diyo. Kısacası SATA'dan boot etmeyi başaramadım. Bilgisi olan var mı?[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 S-ATA RAID olarak ayaliysa ondan kaynaklanabilir. BIOS ayarlarindan On-Chip IDE Configuration Configure S-ATA as RAID bolumunu No yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Denedim. no secili ama sonuc degismedi.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 SATA sürücülerini yüklüyorsun değil mi WinXP'nin yüklenmesi başlamadan hemen önce?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yok bak onu yapmadım :). Akşam deniyim :)[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 F6 mı F8 mi bi tuşa basıp ön yükleme yapıyorsun WinXP setup başlarken. Gerçi nforce 4'lerde gerekmemesi lazım bu olayın ama dene bir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 nforce 3 benimki sanırım. İlk kez sata kullandığım için başlangıçtaki o kısmı hiç kullanmadığımdan orda öle bişi olduğunu bile unutmuşum. Umarım olur :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Silphatos S-ATA suruculerini gormese hard diski de gormez ve Windows kurmaya baslayamaz. Arkadas windows kurulumunda dosyalar kopyalandiktan sonraki bolumden bahsediyor herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Harddiski görüyor. Temporary dosyaları yüklüyor ama boot edemiyor.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bazı anankartlarda işletim sistemini yüklemeden önce diskketten boot yaptırıp sata diskler için driver kurmak gerekiyor diye biliyorum ben, tabi bilgisayarda floppy yoksa nasıl olacak o iş hiçbir fikrim yok...[signature][hline]...Since paradise is lost I hold a crown I know your name But I am just your Fallen angel of doom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 cd den ön yükleme için tuşa bas, bu sırada gelen mavi ekranda altta sata vs vs yüklemek istiyorsanız f8 e bazın yazıcak. f8 e bas. anakart cd sinin içinden sata kısmını diskete yükle yada cd kabul edermi bilmiyorum. oradna driverini yüklet. winxp hdd i tanıyacak. ondan sonra devam edebilirsin.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Benzer sorunu dün yasadim 64bit win2003 kuruyordum SATa RAID olarak görüyordu Bios makinada 32 bit 2003 kurulu format ile 64 kuracaktim. F6 ile menuye girip SATA RAID driverini tanitiyorsun restarttan sonra kurmaya devam ediyor[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Arkadaşım kura girerken F6 ya bas. Bi ekran gelecek. S'ye bas. Sonra disketini tak sata'nın. Entera bas. yukle. Kura devam.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yahu nasıl unuttum inanamiyorum. C partionımı active yapmamışım hepsi bu :P.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar