Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu alıcısı ile ilgili

Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar arkadaşlar şimdi MINTON MSR 5860C uydu alıcısı var bende,daha doğrusu peder bey almış geçen.Bundan Emu yazılımı yukluymus galiba icinde bunun peki bu emu nasıl aktif edilir key nedir?ne yuklenir kanalmı yüklenir şifremi ?ne yapmam gerekir master şifre nedir neler nerede kullanılır nereden eklenir bunlar hakkında biraz bana ufak çapta bilgi verebilirseniz sevinirim.
Annamıyom hiçbişey ben bu uydu meretinden babam kaptı getirdi :D kart mart yok bunda ne yapacam ne edecem anlamadım gitti.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

emu bı yazılımdır kendı basına aktıfolur kanala gore de emule lacılacak kanal pek yok kart sız bı uydu alıcısı almışsın hata bence :() deyeşe bılıosan bırtane kartılı ıle deyış deyışemıosan artık ıdare edıcen yada yenı alacan 200 300 mılyona cok ıyı uydu alıcıları var tabı onlarıda alında bedava ızlıcem dıe bişi yok artık o donem kapandı saden :D orjınal uyelık gerektırıyor artık her kanal
Sosyal ağlarda paylaş

elndekine kendin emu yukleyebilirsin ö.m ile belirttim nerden bilgi edinecegini[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
" A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi-
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar çok teşekkür ederim işte bu yüzden paticiği seviyorum :D başka hiçbir forumda yardım alamadım.sağolun tekrar :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...