SoRaTh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben ilk 125mb lık patchi bugün indirdim, log-in olduktan sonra 25mb lık yeni bir patch daha olduğunu söledi d.loaderla indirmeyi denediğimdede official wowda böle bi dosya olmadığını söledi. "WoW-0.9.0.4851-to-0.9.0.4869-enGB-patch.exe" (25mb lık bi dosya) dosyasını indirebiliceğim bi adres bilen varmı acaba? google da arattığımda hiç bir sonuç çıkmamıştı =([signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 simdi ben de girmek istedim test'e, ayni sorunu yasiyorum. cozum ariyordum hehe. bu patch'i cekmis birisi wow.exe'yi biyerlere upload edebilirse hastasi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ahh süper şu anda blizz in kendi d.loaderından indirmeye başladı bayada hızlı gidiyo =) tekrardan denersen indirmeye başlar =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar