Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ne dersiniz SWG de ii bir performans yakalarım değil mi ? bu kartı almayı düşünüyorum Ram ler de 256 RD RAM 512 yapsam yeterli olur heralde[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 90 dolar galba. ben de alabilirim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 155 milyona aldım,swgde en az 512 lazım.ben 256 ram ve bu kart ile şehir içinde işkence çekiyorum.ayrıca fx5200 alcaksan asusunkini alma.ben pişman oldum.diğer markların fx5200 leri çok daha iyi performans veriyo testlere göre[hline].......... Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Peki Radeon 9700 Pro hakkındaki görüşleriniz ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 simdi dusuk ramle olmuyomus zaten. performans diyince de direkt pixels/sec e bakmamak lazim acaba diger kartlar ayni sekilde alias, vertex vortex yapiyo mu ? yani en azindan 5200 ler geforce 4 mx 440 lardan kotu olamaz degil mi ? asus sitesinden baktim gayet icerikli gorundu bana.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ekran kartlarına bakıyorum da çok fazla çeşit mevcut en iyisi tüm testlerde RADEON 9800 Pro gözüküyor fakat fiyatı da maşşallah 400$ + üstü şu aşamada almak bence mantıksız zamanında bilgisayarla ilgili hatalar yaptım şimdi anlıyorum ( Mesela o zamanlar DDR ramler 233 mhz 300 mhz olanları vardı Galeyan ile 800 Mhz RD ram aldım duruo şimdi fiyatı hayvanlar gibi oldugundan alamıoyum başka ) Şimdi yeni düşüncem DDR Ram alacagim 84 $ dan 512 mb tek AMD işlemci 2600 + onlara uygun klas bir anakart :) ekran kartında ise hala kararsızım[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 o karti alacaginiza gidim mx 440 alin derim hem daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 9250 mx 440 tan 20 dolar daha pahali. 9250 de mx440 da olmayan birkac tane efekt var. 440 alacaginiza magic daha mantikli olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 urza su 9500 un overlock u software ıle yapılıyo sanırım bana bıraz detay versene nasıl yapıldıgı hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar