Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lol horasla aynı zamanlarda reaksiyon göstermişiz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bu dedigin mantıkla çözemeye çalışırsan çözülmez tabiki, çünkü o mantık yanlış bir mantıktır..Tavşan kaplumbağa paradoksu(!) da bu mantıkla oluşmuştur.ancak burda mantıktaki hata herkesin farkedebilecegi gibi topunm yolun yarısını gitme gibi bir zorunluluğununu olmamasına rağmen o şekilde ilerletmeye çalışmaktır.Top sürekli yarı yol düzeninde giderse evet varamaz ama dünyada yaşayan herkes te bilirki o tppu atarsan duvara da gayet varır.Çünkü bu dünya bilgisayar da yaratılan alternatif kurallara göre çalışmaz..Şu sorunun cevapsız kalışı da ancak o alternatif kurallara göre işleyen bir dünyada gerçekleşir..Yani bu sorunun garip bi tarafı yok cevabı dea verilimmiştir bir çok kez.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ha bide mantık sorusu diyosun ama sorunun oluş şekli mantıksızlıktan geliyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 O_o[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 teoride değmez pratikte değer[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yahu matematik bilim dalı değil, dilidir, aynı mantık gibi. bu hatadan müzdarip olmayınız lütfen. fizik çok yaşa, matematik tü kaka demek abzürd bir durum; zira fizik matematikle vasıtasıyla anlatılır.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bunu adını hatırlayamadığım bi felsefeci ortaya atmış hatta buna dayanarak "aslında hareket yoktur" demiş kendisi ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ohaa! siz matematik bilmiosanız matematigin sucu ne bea! kaç kişi sölemiş işte limitle çözüldügünü.. atıyorum mesafe X=2m olsun.. topun hızı da V=2m/s olsun.. simdi gidilen mesafeleri toplayın: 1+1/2+1/4+1/8+...+1/2^n=2 simdi de zamanları toplayın: 1/2+1/4+1/8+...+1/2^(n+1)=1 zaten normalde de 1 sn sonra değmesi lazımdı.. bazıları da sonsuz zamanda deger anca demiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 mercan her yere bunu koyuyosun bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ulan hepiniz salaksınız (: adam demiyo mu hep yolun 1/2 sini gidiyo diye ilk saniyede(ya da zamanda) yolun yarısını diger saniyede de yolun diger yarısını gider euhueh 2 saniyede bitiyo :D (ya da 2 birim zaman herneyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gittiği yarım yolla nasıl bitirecek afedersiniz? kalan yolun yarısını gidiyor hep. eee? bana limit mimit demeyin bunlar kesin şeyler değil oynama oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Lexius, 23 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki: limitle çözülür... yalanın dık alası tamam lımıtle cozulurde lımıtı nasıl cozucez:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Fistan, 23 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki: ya mesele topun duvara değip değmemesi değil biz malmıyız değiyor tabi :D bu işlemle neden değmiyor onu soruyorum.fizik kurallarınla çözmeye çalışan arkadaşlar kasmasın hız mız ivme zaman olayına girmesin.top değiyor biliyoruz :) bu matematik işlemidir sorun. ...dedi Fistan 3. sayfada, zaten geyiğine açılmış bir konuydu, geyiği yaptık bitti, daha ne kasıyosunuz ki anlamadım :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Fistan, 23 Kasım 2005 17:46 tarihinde demiş ki: Şimdi duvara bir top atıyoruz. topun atıldıgı yerden gideceği duvar arasına 1 birim diyoruz. top > O________________ 1 birim ________________||| < duvar topu atıyoruz ve top yolun 1/2 sini gidiyor diyelim. bağağe bağağe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben vurursam bırak değmyi deler geçer be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: corwin, 23 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: ulan hepiniz salaksınız (: adam demiyo mu hep yolun 1/2 sini gidiyo diye ilk saniyede(ya da zamanda) yolun yarısını diger saniyede de yolun diger yarısını gider euhueh 2 saniyede bitiyo :D (ya da 2 birim zaman herneyse) hımmm biz salak, sen olmadığına göre ya soruyu okumadın yada dalga geçiyosun bizimle.Önce yarısını sonra diğer yarısını ha? yoksa gerçektenmi salağız...[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Lexius, 23 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki: limitle çözülür... [signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hepsini okumadım benim fikrim söylenmiş midir bilmiyorum ama, top nokta değil, bulunduğu konumun kaçta kaçı olduğunu hesaplarken topun merkezinin konumunu belirtiyorsun, topun merkezi ile duvar arasında 1/123414... gibi çok az bir mesafe kaldığında topun ucu duvara değmiş oluyor.[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!! [Bu mesaj ucanadam tarafından 24 Kasım 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 söylendi ve çürütüldü ucanadam =P topun ucundan ölçüyoruz merkezinden değil :) hem merkezinden ölçme gibi bi zorunlulugumuzda yok.ağırlık merkezi almıyoruz burda hehe.tekrar sölüyorum çözülcek bi işlem yok burda.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 top 1 birimi tamamlayabilmek için merkezinin duvarın hizasında olması gerekmez mi yani topun duvarın içine girmesi gerekir giremeyeeği için de mesafe daha fazla azalmadan çarpmış olmaz mı :-? aslında hepimiz hayatın duvarlarına çarpmaya çalışan birer top değil miyiz :P:P:P:P[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bırakın beyler uğraşmayın Fistanla Kendi biliyo cevabı Topiği hit alsın diye kafa karıştırıyo böyle arada bi laf atıp :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: dufrasne, 23 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Kalan yolun yarısını gidiyor hep. Değmeyecek doğal olarak :) şu andas vurdum değdi ve iz çıkardı *!eyvah annem...*[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ilk sayfada cevabi verilmis. limit'le cozuluyo dogal olarak. lim 1/x x->inf.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar