-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 evt eclipse server naboo/theed deyiz nickler Jinnz Norton ve Sman'chi Norton tum arkadasları beklıyoruz... bulusalım bi yerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bu arada server yok sanırım su an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 evet göçtü server[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 edit:len aynı anda atmışız [Bu mesaj elesso tarafından 11 August 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Hayırlı olsun ne diyem nerde benim oyunum ühü.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 grafikler olaya son noktayı koymus:) super bizde detayları ogrendik baslamaya hazırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 jackal dami basladı ? Hayırlı olsun darısı bizim basımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Evet bende basladim canım! Dun DL ye de aldilar saolsunlar! Kasioz bakalim ne olucak sonumuz hayırlısı![hline]Smanchi N'rtoN Novice Artisan Novice Marksman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ultima da ilk armor umu Smanchi den almıstım umarım swg dede haraslarım seni bol bol ahusauh neyse bende geliyorum yakın gelecek içinde bekleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 swg ye ilgisi olmayanlar sırf mmorpg oynamış olmak için swg oynarsa (kesinlikle sizi kastetmiyorum tanımıyorum sizi) we server o tip türklerle dolarsa ben gelene kadar (seneye yazın) ben bayabilirim bile bu işten hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Herkese selam, Yaklaşık 3 hafta kadar postadan oyunumun gelmesini bekledikten sonra Amerika'daki arkadaşımdan bir mail aldım, adresimi yanlış yazdığı için oyun geri dönmüş. :hrr: Saolsun benden adresi tekrar alıp DHL ile dün gönderdi. Şimdi DHL'in websayfasını kontrol ettim ve DHL'den görüştüğüm bayandan da teyidini aldım: "Oyun yarın elimde olacak!!!" :lol: Tahminimce yarın akşam iş dönüşü oyunu yükler, patchleri indiririm. Cuma akşamı da aranızda olurum. Codmaster, umarım cuma akşamı oyuna olursun, sana tell atarım, guild'e üyelik işini konuşuruz. Enaxa, senle de şu slot işini konuşmak istiyorum, tabi önce oyunu öğrenmem lazım. Slot ne daha onu bile bilmiyorum... :-) Oyundaki herkese iyi eğlenceler, postadan ya da douwantit'den oyunlarını bekleyenlere de sabırlar...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar