tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: tony_montana, 27 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: said: h1v, 27 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Asteroth doğru diyosunda Fener yendi işte bırak sevinelim be hocam :-) sevinin beyler fb şampiyonluğu garantilemiştir iki ezeli rakibini de deplasmanda yenmiştir işin kötüsü ligin ve bizim tadımız kaçtı not:birr üstteki msj quote yapılmaz vs vs ok pardon[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tabii sevinin canım, hakkınız :) Laf da sokarsınız, sinirlendirirsiniz de, ama tadında bırakmak lazım, onu söylüyorum... Fanatikliğe, holiganlığa hiç gerek yok :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yönetim İstifa... Averaj yapmak lazımdı...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Of ya bütün sesimin kısılmasına, ayak tabanlarımın şişmesine, kafama yediğim ayran kutularına yanarım başka bişeye değil.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tebrikler fenerbahcelilere cok kotu oynadik.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 +1[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 YYYaaaaaaaaaaa hayatıöda ilk kez bir fenerbahçe galatasaray derbisini syeredemedim. İşyerinde idim yaw üzülüorum şu cimbomun haline nedir bizden çektirkleri yaw. Geçen sene 100. yılda da şampiyon olduk zaten yokmu bizi yenecek takım artık çıkşın yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 çok kotu oynamasanız yenemeyecektik yani.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gs lılar çok iddalıydı olanları unutmadık felan filan diyorlardı tribün bazındada fenerbahçe galip geldi 300-500 taraftarımız tüm tribünleri susturdu , helal olsun hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 1100 kişiydik :P[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:) Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 :tebrikz: gsliyim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hepsine helal olsun valla , ultraslan forumlarındada birbirlerine girmişler bir avuç adam bizi nasıl bastırır diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bizi bastıran sizin taraftarınız değil Nobre'nin gölüydü. uA forumlarında da bazı gerizekalılar birbirine girdi eski açıkta bizden birini de dövdüler fenerli diye. Çok dallama tip var ortalıkta. Ayıklamak lazım.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Cintonik, 27 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: çok kotu oynamasanız yenemeyecektik yani. aynen öyle,yenemeyecektiniz[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: toggie, 27 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Bizi bastıran sizin taraftarınız değil Nobre'nin gölüydü. uA forumlarında da bazı gerizekalılar birbirine girdi eski açıkta bizden birini de dövdüler fenerli diye. Çok dallama tip var ortalıkta. Ayıklamak lazım. valla tv den izledim ben harbiden fenerbahçelilerin sesi daha çok çıktı bi ara samiyen sustu bizi dinliyor diye bağırıyordu fenerliler ultraslan forumlarınıda okudum şimdi çoğu kişi aynı görüşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ya tamam ben sesiniz cıkmadı demiyorum. Biz susunca tabi cıkar sesiniz. Ama bizim sesimizi bastırmadınız yani. Bastırdık diyosan düpedüz yalan olur 20 bin kişiyi 1000 kişinin sesi bastıramaz. Bizim susmamızdır sizin sesinizin cıkmasının sebebi. Susmamızın sebebi de yediğimiz gol ve oynadıgımız kotu futbol.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: _MysteriouS_, 27 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: YYYaaaaaaaaaaa hayatıöda ilk kez bir fenerbahçe galatasaray derbisini syeredemedim. İşyerinde idim yaw üzülüorum şu cimbomun haline nedir bizden çektirkleri yaw. Geçen sene 100. yılda da şampiyon olduk zaten yokmu bizi yenecek takım artık çıkşın yaw sizi yenecek çok takım var!lafı uzatmak istemiyorum ama çok kötü oynadık! bu şekilde oynarsanız eğer 1-0 iyi bi sonuç! kaleci hatası şu bu demiycem ama biraz da şans olması gerek! ilk başta kaçan goller de vardı kötü oynamamıza rağmen ama galip geldiniz! konuyu saptırmayın lütfen![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 susmuycaksın evinde oynuyorsan,taraftar yönetime ona buna kabahat bulacağına şapkasını bi önüne koysun düşünsün.mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu gs taraftarıdır bence,takımına moral vereceğine sustu pustu kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 niye kötü oynadı gs bide ona bakmak lazım.yoksa fener mi oynatmadı laaaaaaan? eheeheh[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Madem oynatmıyabiliosunuz milanı oynatmasaydınız laaaaan? hehe Bizim takımın kondüsyonu çökmüş durumda gerets bu bitek wolfsburgda oldu diyor ama 2. de biz olcazgaliba deli gibi 4 kişilik koşan (genede 1 kişilik oynayan:)) hasan bugün bütün maç 1 kere bile geri dönmedi ümit özatın peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fincanı taştan oyarlarrr:)ehaheah maçtaydım alisamiyeni parselledikk.. kötü yendikk.. iyi futbolla yendikk..[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @nicolas abi bi ara sizin orda polisler birini aldı götürdü neden oldu o biz anlamadık sizin solunuzdaki eski açık tribündeydik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_KaramsaR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu topicin bu kadar süre kilitlenmemesini sağlayan herkese tşkkür diyorum.umarım bundan sonra hep böyle olur[signature][hline]Cintonik, 11 Eylül 2005 00:32 tarihinde Gs Tv hakkında demiş ki: Aslında fena olmaz bak.Ozhan Canaydın ulusa sesleniş konusmasıda yapar.Allahınızı seviyosanız 100 euro pls diye fln yararlı olabilir gs ye hayırlara vesile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 milanı da oynatmayabilirdik ama aurelio yoktu ortada selçuk takozu vardı defanstada servet vardı luci'nin yerine.luci maçta hakana kafa topu vermedi. gs niye kötü oynadı o zaman madem fenerde karışmadı gs nin oyununa?stres mi yaptı karşımızdaki fb diye yoksa takımda küslükmü var? :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar