Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğirdir

ninjaturtles

Öne çıkan mesajlar

Gezdim tozmadım da, öğrenci oldum Eğirdir'de.

Çok harika bi gölü var Eğirdir'in, ben akdeniz sahillerini çok beğenirdim fakat Eğirdir gölünün sahilleri çok ayrı, gölün rengi günde 5 defa değişiyor ve göl o kadar berrak ki, sanki cam bardakta duruyor, abartı yok.Adası da görülmeye değer, adaya gidecek olursanız ördekleri de göreceksiniz, ve eğer şaşı gözlü bakkal amca ördeklere yem atarken orada bulunursanız gerçekten şanslısınız demektir, çünkü o kadar ördek bir araya toplanırsa ya sevişir, ya da kavga ederler.Her ikisine ve daha fazlasına şahit oluyorsunuz, "oha ulan insandan farkları yok" diyorsunuz :D

Bir de dağ var.Kocaman bir bayrak var dağda ve günün her saati mükemmel bir görüntüsü var, dağın ön tarafında askeri kamplar var ve dağın arkasında bordo bereliler dağcılık eğitimi görüyürlar ve biliyorsunuz bordo bereliler uluslar arası yarışmalarda birinciliği kaptırmıyolar.Neyse, doğayla başbaşa kalmak isteyenler için mükemmel bir yerdir Eğirdir.

FAKAAAAAAAAT...
İnsanoğlu doğanın ırzına geçmeden durabilir mi? Elbette hayır, Eğirdir'de çöpü sokağa atmak zorundasınız, belediye henüz çöp tenekesini icat etmemiş.Eğirdir'de lahım boruları patlayıp duruyor ve bazı yerlerde kokudan durulmuyor.Eğirdir'in meşhur adasındaki ağaçlık alan mini hava alanına çeviriliyor, güzelim adayı katledecekler ve elden gelen bişey yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın bi ara birkaç resmini koyayım memleketimin. Yalnız belediye çöp tenekesini icat etmemiş demişsin, o olay öyle değil. Bu yazın başında alınan bir karar doğrultusunda Eğirdir'deki çöp tenekeleri yerlerinden alındı ve mahallelerdei belirli yerlere işaretler konuldu. Sadece saat 19-21 arası bu bölgelere çöp atılıyor. Ha arada vaktini şaşırmışlar varsa burdan onlara el sallıyorum :hrr: Uygulama Eğirdir'deki sinek sorununu baya bir azalttı ve artık öyle her vakit çöp görülmüyor (sokağa atanlara "eğitim şart" demekten başka bişey yapılamıyor). Ya bu lağım boruları nerde patlıyo ben 1-2 aydır Eğrdir'de değilim. Bi de adadaki olayı anlayamadım. Bi daha anlatabilcen mi daha ayrıntılı?[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Ağır ağır, yavaş yavaş...
Saplık nedir, ne değildir?
Sosyal ağlarda paylaş

yılda 8-10 sefer geçerim.
bazen adaya kırarım direksiyonu bi tur atarım adada.full pansiyon olmuş ada.
bazen piknik alanında göle bakar, taş atarım.eğirdir güzel yerdir.ama yaşanacak yer değil.
dağın dibine kurulmuş bi yerleşim yeri.kışları oranın soguklugunu düşünemiyorum bile.güneş dogmadan batıyodur heralde o dagın önündeki evlerde.yinede görülmeye değer.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

Memleketim benim.Ahhh ne güzeldir bayramdan bayrama giderim.Tek şikayetim çöp kutusunun bulunmaması ve bazı öküz askerlerin arabalara dadanması sağa sola laf atması Karslı ayular ya..[signature][hline][b]Al eline kuponu Ara Al Caponu Brüüüşş 05464323131[b]
Sosyal ağlarda paylaş

beni de unutmuşsun azizcim
bende severim sayılır eğirdiri
altınkum iyidir (ismi buydu değil mi?)
azizim misafir etmişti de gezmiştik...

fakat uyarı
*!su soğuk, çok soğuk!*[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Sosyal ağlarda paylaş