paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 biri yazmış İzmir - Selçuk otoabanı Burgerın altı felan diye... geleneksel olarak yılda iki kere sürat duygularımı o otobanda tatmin ederim... Valla 150-160 dan fazla yapmadım hiç...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende minik serçemle TeMde 320 gördüm karşıma araba çıktı durmak zorunda kaldım yoksa daha gideri vardı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cafein turkiye cumhuriyetinde plakaya ceza diye birsey yok(kopru ve otoban kacaklari haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Valla o zaman beni yemişlerdir, ne diyeyim canları sağolsun. Park cezası da plakaya yazılıyor, şu ana kadar aldığım dört trafik cezasının hepsi park cezası oradan biliyorum :D[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: matama, 17 Kasım 2005 11:05 tarihinde demiş ki: cafein turkiye cumhuriyetinde plakaya ceza diye birsey yok(kopru ve otoban kacaklari haric) plakaya ceza diye bir şey var(dı).kalkacaktı kalktı mı bilmiyorum.fahri müfettişler sence neye ceza kesiyor?park cezaları da kesilip adrese yollanıyor.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bu arada bir doğrulatma aldım. Plakaya ceza varmış. Şu anda da uygulama olarak tartışmalı, yasaya göre belli durumlarda yok. Ama önceden, diyelim kırmızıda basıp geçtiniz ve polis sizi gördü, çat cezayı kesip adrese yolluyormuş. Daha sonraları bu uygulama giderek "hayali suçlara" ceza kesilmeye başlanması ve polis memurlarının bu olayı çarpıtması sonucu gündeme gelmiş ve uygulamadan kaldırılmış, 2002de düzenlemesi ve 2004te değişikliği varmış. Bununla beraber, suçun tespit edildiği fakat cezanın fiili olarak sürücüye kesilemediği durumlarda plakaya ceza kesilmesi uygulaması devam ediyormuş. Örnekleri matama'nın dediği köprü, OGS, vs geçişleri, benim örneğini verdiğim park cezaları ve hız kameraları. Bu sonuncusu Türkiye'de yok sayılır ama Avrupa'daki gibi radarlı hız kamerası olayına girersek plakaya sıklıkla ceza kesilebilir. Yasak olan uygulama tek bir polis memurunun herhangi bir dayanak olmadan plakaya ceza kesmesi.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Fahri mufettislerin kestigi butun cezalar , Makeme karariyla iptal oldu sayin arkadasim. 1 sene oldu nerdeyse. said: rarebee, 17 Kasım 2005 12:52 tarihinde demiş ki: said: matama, 17 Kasım 2005 11:05 tarihinde demiş ki: cafein turkiye cumhuriyetinde plakaya ceza diye birsey yok(kopru ve otoban kacaklari haric) plakaya ceza diye bir şey var(dı).kalkacaktı kalktı mı bilmiyorum.fahri müfettişler sence neye ceza kesiyor?park cezaları da kesilip adrese yollanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 00:46 tarihinde demiş ki: Lamborghini Gallardo ile milano-siena otobanında kökledim 317km/h hızı gördüm ibrede annem uyandırdı kalk elektrik faturasını yatır diye. 1- puahahaha 2- cok iyiyde be fistan :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: matama, 17 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki: Fahri mufettislerin kestigi butun cezalar , Makeme karariyla iptal oldu sayin arkadasim. 1 sene oldu nerdeyse. said: rarebee, 17 Kasım 2005 12:52 tarihinde demiş ki: said: matama, 17 Kasım 2005 11:05 tarihinde demiş ki: cafein turkiye cumhuriyetinde plakaya ceza diye birsey yok(kopru ve otoban kacaklari haric) plakaya ceza diye bir şey var(dı).kalkacaktı kalktı mı bilmiyorum.fahri müfettişler sence neye ceza kesiyor?park cezaları da kesilip adrese yollanıyor. orada gördüysen dı takısı kullandım sayın arkadaşım.ayrıca şu an (daha bugün gördüm)park edilen araçalrı bir memur kamerayla çekiyor plakaya da cezayı yazıyor.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 abi ben ne dedim ortada kanitli olan seyler ogs vs disinda yolllanamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eskiden yolanıyordu dedim ben de.ablam ceza yemişti ordan biliyorum.eeve pat diye geliyor ceza.son zamanalrda gördüm ben kanıtlama olayını eskiden yoktu.hatırlarsanız tvde falan baya bir tartıstılar.plakaya ceza yazılsın mı yazılmasın mı diye.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tartışmaya gerek yok ben yazdım size işte, bilginin geldiği yer de Erenköy Trafik Şube'de görevli bir polis tanıdık, daha sağlam bilgiyi nereden gelecek ki alla allaaa...[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben en fazla 140 gördüm .. onuda arkadaşım yaptı.. daha ehliyet yaşımız geldi. uleyynnn 5 ay sonra 18 ime basıyorum..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 2000 model hafif modifiyeli palio 1.4 ile düz yolda 175 yaptım. biradaha giderdi ama yüreğim el wermedi. Açıkcası tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 BMW 3.20 turbo diesel ile izmir-aydin otobaninda 245 civari bir hiz yapmistim (yokus asagi yolda ancak o kadar yapabilmisti normalde full gaz duz yolda 230 u gecemiyor). Suzuki GSX-R1000 motorum ilede istanbul-bolu otobaninda 284 km hiz gordum. Bundan birkac gun sonra motor perte cikti zaten :)[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Şahin'le 100km yaptım. ehliyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 toyota ile 190 yaptim :)[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 akdeniz üniversitesi kampusu içinde 130 km/h daha ötesi yok. merkezi derslikler ile kütüphane arasındaki yolda.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 mercedes amg 55 ile 270 yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: HedeHude, 13 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Ankara Cinnah yokuşunda 180 yaptık. gece 4 gibi felandı heralde.. tek kelime helal olsun falla ii goze alabilmissiniz.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 140 Gördüm reno kango ile istanbul parkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kardeşim kaleidoscopic'în 307si bile bugün işten eve dönerken 170 gördüm, 1. köprü- sabiha gökçen bağlantı yolunda, hafif sağa kıvrılan yolda 4000 devirde gitmek inanılmaz keyifliydi. 306dan sonra da araba gerek düzgünce yola oturması, gerek motor sesinin rahatsız etmemesi ve gerekse sürüş rahatlığı açısından iyi geldi. İbreye bakana kadar hızımı farketmedim bile, inanılmaz keyifliydi ama. Bakalım yeni araba gelince ne yapacağız, yarın geliyor...[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester: "I eat babies for breakfast and crash cars for fun!" Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 A3 200de bile hissettirmiyor tank gibi en ufak bir oynama yok arabada daha gitse deneyecem ama 1.6...[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Peugeot 206 1.4 otm ile 160 km/saat ama aletin sallanmasından direksiyona yapıştım. Cherokee Jeep 3.7 otm ile 190 bundada açıkçası daha ileri gitmeye götüm yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Kim daha uzağa işeyecek.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar