Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bi tarafından sallayan adamalara öncelikle kafam girsin diyerek. Herkes kendisinin gördüğü hız nedir onu söylesin? Askerde jandarma bölge komutanını acil Ankara'ya yetiştirirken Eryaman'ın oradaki düzlükte 2005 Model Jeep ile 190 Km gördüm.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 walla ben mobylette 80 yaprıgımı hatırlıorum henuz ehliyetim olmadıgım için araba da fazla hız yapamıyorum..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Manyak bir Range Rover'ın önünden 306 ile kaçarken 190 km gördüm, İzmit - İstanbul otobanı. Yokuş aşağı inişte önden rüzgarı yiyince arabanın burnu bir an yerden kesildi, hayatımın en yusuf anlarından birini yaşadım, o sırada o Range Rover nasıl yaptı bilmiyorum ama 5 cm falan gerimdeydi, hafif hız keserek kontrol kaybetme pahasına kendimi sağa attım... Bir daha da 170 üzerine çıkmadım gerekmedikçe (o da TEMde manyak bir TIR'ın önünden kaçarken, herif ağzına kadar cam yüklü yokuşaşağı kapatmış geliyordu). Alınacak ders... 130da bile salınmaya ve 150de alenen sallanmaya başlayan 306nın GTI olmayan herhangi bir modeliyle 150yi geçmiyoruz.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2000 megan ile deneme için gittiğim Aydın İzmir otobanında meşhur köprü Burgerking'in altından 230 ile geçtim, ama artık araba zangır zangır sallanıyodu.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 406 ile 125 yaptım ehliyetim yok üzgünüm bu kadar. Onda bile direksiyon acayip yumuşadı tırstım yani. :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: FreEmoon, 31 Ekim 2005 17:10 tarihinde demiş ki: 2000 megan ile deneme için gittiğim Aydın İzmir otobanında meşhur köprü Burgerking'in altından 230 ile geçtim, ama artık araba zangır zangır sallanıyodu. Megane kullanan biri olarak biraz fazla geldi bu hız bana. Modifiyede olsa zor gibi ama ya neyse belki yapmışındır.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sahinle 170 yaptım VE HALA YAŞIYORUM var mı? (:[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 99 otomatik bora ile temde hafif yokus asagi kisimlarinda 195 km gordum. ilginc bi deneyim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Private, 31 Ekim 2005 17:37 tarihinde demiş ki: 406 ile 125 yaptım ehliyetim yok üzgünüm bu kadar. Onda bile direksiyon acayip yumuşadı tırstım yani. :D Biraz ilginç aslında acayip sertleşti demen gerekirdi. Bu arabanın güvensiz olduğunu gösterir. Ben arabayı alalı 5 ay oldu daha 150 yi geçemedim. 1 kere kaymak gibi yol buldum ama arabada kız arkadaşım olduğu için fazla abartmadım kısa bi süre 150 140 civarı gittikten sonra 120-130 lara indim. İçinde bulunduğum arabanın yaptığı en yüksek sürat ise, 190.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ben TEMde genelde hep 130-150 gidiyorum yol boşsa(dahasını zorlamama sebebini izah etmiştim). Fazla mı hızlıyım yoksa nedir, valla şüphe ettim şimdi kendimden.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben 17 yaşında ilk ciddi araba kullanışımda anayola çıkıp 170 yapmıştım. 4 kişi vardık 4 ümüz de sarhoştuk hehe. aman diyim. hala ehliyet almadım bu arada bakalım..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İstanbul - Silivri arası TEM otoyolunda 1.4 Polom ile 180-190 arası bir hızdaydım abartmıyorum o araba bu hızı görüyor.Ama bir an korkudan gözlerimi kapattığımı bilirim.Böyle bir sallanma böyle bir direksiyon kitlenmesi görmemiştim, hız güzelde o arabayla yapılmaz.[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2001 de gece ortaköyden geliyordum saat sabah dogru 04 tem bomboş 4 şerit araç yok hiç 1400 motor 94 model roverım( 214 si) vardı ah ah.. bende deneyim nekadar basıyo motor diye zorladım devir 6000 de 190 gördüydüm ( tabi sırf motorun ne durumda olduguna bakmak için. yoksa hız= tehlike yapmamak lazım.) 7000 den itibaren kırmızı oluyor devir göstergesi, 9000 ise max[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Biz en fazla 190 km. yaptık arkadaşla ve ikimizde alkollüydük...Sonra zavallı kedi :(...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 babam 98 marea 2.0 154 beygirlik arabasiyla 220 ye çikti kuşadasina giderken manyak bi otoban vardi ucu gözükmüyo dümdüzdü adi ne bilmiyorum. bu arada 220 ile giderken arabada tik yoktu, arkada annemle kuzen uyuyorlardi. o derece diyim eheh zaten 4 tane 200+ lastik almişti saglam sirf lastikler 2002'de 800 milyondu :P bende camdan dişari izliyodum, baktim arabalari pat pat geçiyoruz ibreyi bakim dedim. 200'dü... baba nabion coştun dedim. Motoru açiyorum dedi de bariz hiz denemesiydi yani hehe 240 vururdu bence, arabada resmen tik yoktu. eheh kendime gelince sahilde 90 yaptim o da direksiyon dersinde sonra hoca frene basti biraz :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 31 Ekim 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben ne kadar yaptım bilemiyorum fakat babamın sağlam bir hız yaptığını hatırlıyorum. mercedes ile izmir'e giderken otobanda 280km yaptığını biliyorum. hatta ne ilginçtirki solladığımız eski model renault model polis arabasındaki polisler sallanıp, neye uğradıklarını şaşırdı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: orc_lord, 31 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: ben ne kadar yaptım bilemiyorum fakat babamın sağlam bir hız yaptığını hatırlıyorum. mercedes ile izmir'e giderken otobanda 280km yaptığını biliyorum. hatta ne ilginçtirki solladığımız eski model renault model polis arabasındaki polisler sallanıp, neye uğradıklarını şaşırdı :) 280 çok tehlikeli :yapma:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İşe babaları sokuyorsak ohooo.... benimki kendini M. Schumacher'in hocası zannediyor... Zamanında şirket arabası olarak ilk kare kasa şahinlerden vermişlerdi, 1990 model mi ne, şu anki tofaşlara benzeyen. O arabanın sübap kapağı mı çatlamış, bilmemnesi bir şey olmuştu, babam şehirlerarası yollarda mercedeslerle kapışıp geçiyor, 190 yapıyordu. Tek kötü yanı 100kmde bir benzinciye girmek zorunda kalması ve bu tempoya dayanamayan arabanın 2. aydan itibaren yürür aksamdan başlayarak dağılması ve en son bizi İzmir yolunda bırakmasıydı. 2 sene önce de anamın Volvo S40 T4ünü alışımızın 2. günü denemek için yollara vurmuş, bir pazar sabahı, 1. Köprü yolundan "İzmit-Sabiha Gökçen" tabelasıyla 2. köprüye bağlanan 2 şeritli ve genelde boş olan yolda 240 görmüştük. Volvo'nun yolu kavraması inanılmazdı ama o hızda tam gaz viyadüğe girip soldan rüzgarı yiyince bir an "Yusuuuufff" salgılamış ve hızı düşürmek zorunda kalmıştık. Bir de "hız körlüğü" denen şey gerçek, o hızda hiçbir şey görünmüyor yolda. Babam o günden sonra zaten o arabanın yanına ne beni ne kardeşimi yaklaştırıyor yine delirir basarız diye. Bir de babamın birine kızıp dellenip basıp göz göre göre radardan geçmesi ve sonra polislerle "hızımı söyleyin ulan" diye restleşmesi, adamlar da o sırada diğer arabanın hızını ölçtükleri için cevap verememeleri kayda değer bir hadisedir. Herif bizi öldürüyordu ayrııı(kavşaktan anayola çıkmışız adam makas atayım derken bize dalıyordu da, babamın sigortaları attı tabii). Neticede uygun olmayan arabayla hız yapmayın, çevremde bok yoluna giden çok fazla insan var...[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 evdeki 320ci ile 232 :) hayabusa ile 250 s500 ile 280 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Polo TDI 1.4 (2004) ile 150 yaptim izmir foca yolunda lakin hic hosuma gitmedi sanki yerden 1 karis yüksekte gidiyordum ve direksiyonu sabit tutabilmek icin asiri kasildim. Babamla birlikte cesme otobaninda 210 gordum en fazla (3.18 2001).Babam temkinlidir daha fazla yapmaz bende babamın arabasını kullandıgım zaman hız denemesi yapmayı düsünmem zaten kullandigimda pek soylenmez. Bu yuzden heralde ailecek yeterince hızlı degiliz bu gorunumde :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka [Bu mesaj daverc tarafından 31 Ekim 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Selamlar 247 km hiz gördüm yol yetmedi arac Bmw :) Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: sbora, 31 Ekim 2005 22:23 tarihinde demiş ki: evdeki 320ci ile 232 :) hayabusa ile 250 s500 ile 280 :D Selamlar R6 ile arkadaş 270 goruor zorlanmadan hayabusa daha ii gormen lazım 1300 lük motor ya :D Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tipo 2.0T(italyan)*240km/h[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya bir de belli bir hızdan sonra kilometre saatte yazanın gerçek hızımız olmadığı daha düşük olduğuna dair bir şey var... Bu hikaye neydi bilen var mı? Düşündüğümüz hızı yapamamış olabiliriz kısacası :D[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: sbora, 31 Ekim 2005 22:23 tarihinde demiş ki: evdeki 320ci ile 232 :) hayabusa ile 250 s500 ile 280 :D Yalancıya kafamız girsin dedik ona göre.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar