dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @ Zeytin değil.[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ciddiye alınmaması gereken bir şey. Öyle ki adını bile yazmamış yazar. Sadece mail adresi var yazının sonunda. Yazabilmek için yazmayı bilmekten başka bir şey gerekmediğini düşünürsek okuduğumuz şeylerde daha seçici olmalıyız.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Metal müziği hiç sevmeme rağmen yazı baya bi güldürdü beni Satanist ha? xD[signature][hline]Order Within Chaos....
horten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Overkill (dikkat kill değil, overkill) hahahah mutasyon sen beni güldürdün yusuf islamda sizi güldürsün...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Slider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 abi tartışmaya bile gerek yok isteyen istediğini dinler yaw. o d.llamanın görüşüde beni ilgilendirmez ki bu görüşe sahip birsürü insan var cevrede. daha güzel herkez metal dinlemesin. populer olmaz işte mis gibi.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 "... işte bu nedenle sizi tasavvuf musikisine davet ediyorum ey din kardeşlerim..." diye bitirseydi , tam olsaydı...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
horten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 fikirleri herne kadar saçma gelse de benim asıl derdim fikrini söyleme şekli...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Slider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 amaan cacık olmaz... muhattap olmaya değmez =) ps:lan noluyo bana ne bu sakinlik
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 iyi saçmalamış bide hala metalika metalika yeter be behemoth dese içim acımicak en azından :p[signature][hline]In flames we trust.
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yorumsuz[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:)
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Aşırı derecede metal müzik dinlemememe rağmen(arada bir dinlerim,smoke on the water,korn) burada yazılan herşeyin saçmalık olduğunu düşünüyorum..Metal müziği bu şekilde genellemek çok yanlış diye düşünüyorum.Nasıl klasik müzik sadece mozart'tan yada beethoven'dan ibaret değilse metal müzikte sadece death metal yada diğer tarzlardan ibaret değil.Bu gibi kendinibilmezlerin çıkıpta birde sağda solda müzik hakkında hiçbişey bilmeden eleştiri,yorum yapmalarından nefret ediyorum..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
TD_21 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Abi asdasd o ne ya, sonuncusunu cevirememis bile adam :D + Sacma bir ugras olmus ztn :)
Slider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kötü bişeydir zaten çevirmeye ne gerek var
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 can dündar ında vardı böyle bir yazısı[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 internet bolumunden rica edelim anasayfaya pentagram koysunlar...[signature][hline]Power is Everything
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Neden metallica acaba :) Mtv ftw[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Stone dead forever (sonsuza kadar geberen taş) Damage case (zarar verme) Nefes alamıyorum hwahahahaha[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ha bi de üşenmiş Garage inc'den bakmış şöle bi. Crash course in brain surgery (pek çıharamadım ama anlamı yoh heral) Edik : Her okuyuşumda daha da gülünç şeyler buluyorum. "Dalga geçilmek için cover edilmiş ve aslen kendilerine ait olmayan 1-2 parça haricinde hiçbir Metallica parçasında..." [signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! [Bu mesaj Rebelution tarafından 28 Kasım 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Metal = Satanist fikrinin çıkmasını sağlayan veya sebep olan zihniyetin ben varya .. =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek
noregret Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahaha kopmus gitmis bu adam[signature][hline]live free,die well..
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Crash course in brain surgery (bunu cözemedim ama pek iyi bir anlamı yok herhalde Devamını okuma gereği duymadım. LOL[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
firatram Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Yazının üslubu en fazla 15 yaşlarında bir çocuk getirdi gözümün önüne. Umarım gerçekten daha büyük değildir yazar. yas ayrımı yapman gereksiz.15 yasında koyu bir metalci veya senin dinledigin turden muzisyen olamazmı!!!!!!1
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hep metalika , olmuyo ama.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar