YETER Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Arkadaşlar memory cardların bir çok çeşidi var bunların hangisi ne işe yarar anlamış değilim pekde araştıramadım ve uzak kaldım şimdi almam gerekti ama hangisinin ne olduğunu bilmiyorum.Size onları sorucaktım. mesela SD kart ne oluyor Pro Duo kart ne oluyor yani bunlar hangi alanlarda ne için kullanılıyor daha yazmadığım kart modelleri var onlarıda siz yazar açıklarsanız ne için olduğunu çok iyi olucak. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 beyler yanlış yeremi açtım yoksa bilen yokmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hepsi hafıza kartı. gidiş geliş aktarım hızları farklı olabilir.üretilen cihazlar hangisini destekliyos onu kullanırsın. misal panasonic foto makinası sd kart kullanır, sony foto makinası mmc kart kullanır gibi.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar