facundo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 code sorunu :D arkdaş lar yaw 2 yıldır kulandım codelerı kulanıyorum fakat son formatan sonra bazı şeyler deyıştı sanırım pcımde eskıden ızledım şarkı cılıplerını şımdı seslerı cıkmıyor seslerı cıktı zaman da gorunyu cıkmıyor işin can alıcı noktası bunlar hepsını 2 yıldır a yakın bı zamandır kulanıyor olmam dı bu sorun neyden kaynalanıyor ola bılır :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kazaa lite codec pack kur.. yanlız kurarken full kuracaksın.. eğer encoding ile uğraşmıyorsan encode codecleri dığındaki tümünü işaretle..[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzz [Bu mesaj moriQ tarafından 30 Kasım 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kazaa lite mı artık omu bilmiyorm ama k-lite diye bişi wardı bende sımdı megapack diye bişi kullanıyorum aklına gelıcek tum dunyadakı herseyin codeci war ıcınde[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 herşeyi ı ile yazman bilgisayarı yıpratıyor tabi..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bence ffdshow kullan sadece film izliyorsan. Böylece birbiriyle çakışan çözücülerle falan uğraşman gerekmez.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar