Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takim Boyle Tutulur.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

2004-2005 futbol sezonu boyunca Fenerbahçe takımının ve taraflarının takip edildiği 280 saatlik çekimlerin ürünü olan bir film. Filmin merkezinde, altı Fenerbahçe taraftarının bu süreç içinde yaşadıkları yer alıyor.

Film Fenerbahçe sevgisinin yanı sıra bir takımın taraftarı olmanın getirdiği sevinçleri ve üzüntüleri, bizzat taraftarların gözünden aktarmaya çalışıyor.
Fenerbahçeli eski futbolcu Ogün Altıparmak 'ın ABD de sinema sektöründe çalışan oğlu olan Okan Altıparmak'ın yönettiği film, futbola içeriden bir bakış geliştirmeye çalışıyor.

Koyu bir fenerbahceli olarak bugun gittim filme.. gercekten basarili bir yapim cok guzel cekmisler..
gol atinca veya yiyince fenerbahce taraftarinin surat sekillerinden kufurlerine kadar hersey var.

beraber maca gittigim insanlarla roportajlar yapmislar felaket sasirdim :)

film ozellikle 6-7 fenerbahce taraftari uzerinde yogunlasmis 2 tanesi bayan olmak uzere.
daha cok onlarla roportaj ve onlarin maclardaki hallerini gosteriyor fakat ayni zamanda cogu taraftar gruplarinida gosteriyor.

arkadaslarimla izlerken filmi ankaragucu macini gostermeye basladi.. ulan o ne bi baktim "ben". ehjuah sinemada kendimi izliyorum hoplayip ziplayip kufurederken ,gol olunca milletin uzerine atlarkan filan , gorunce acaip garip oldum ya :D

arkadaslar filan koptular , ister istemez bende gulmeye basladim ama bi yandanda acaip duygulandim ya :)

boyle fenerbahce atkim , formam yanimda maca gittigim arkadaslarim yun yumagi gibi olmus bagiriyoruz tuylerim diken diken oldu be.

vay be filan derken besiktas macina yoneldi film , ehueh istanbuldayiz bu sefer gene ben! :D

vapurdaki besiktaslilara kufur ediyoruz , onlarda bize ediyor :)
bu arada film de hic bir sansür yok , kufurler apacik ortada..

felaket sasirmis bi sekilde terkettim salonu , neden bilmem ama felaket gururlandim. iyide olsa kotude olsa bi nevi fenerbahce taraftarini temsil etmisim orda super bisi ya!

tribunlerde , hep dillerde , bu sevda bitmez gonullerde..

:)[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

ahah süper.. valla meraktan giderim ben bu sinemaya :) süper ilginç olur abi kendini sinema perdesinde görmek.. Tamamen sen odaklı mısın o karelerde yoksa grup içinde mi görülüyorsun? Yani tüm perdede sen, senin oldugun sinemada en az 300 kişi sana bakiyor falan garip olur herhalde :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Çok istiyorum o filme gitmeyi umarım kaçırmam :D Taraftarı görmek bile duygulandırır adamı bide sütüne kendini görmek :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...