tuef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mpx220 kullanıyorum messenger ayarı yok nası ayarlanıo? ve hattım avea , aveanın ayarları için farklı bişi yapılması gerekio die duydum bana bu konuda yardımcı olur musunuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 avea bayisine git ordan yuklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hayır avea bayisi yapamaz. Götürüp hem avea bayisini hem kendini üzme uğraşıp durursun. Güzel ama karışık telefondur. www.modeksan.com.tr Açıklama var burada uzunca. Ayarlarını elle gir,en temizi olacak 3nüz içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Buzx, 30 Kasım 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Hayır avea bayisi yapamaz. Götürüp hem avea bayisini hem kendini üzme uğraşıp durursun. Güzel ama karışık telefondur. www.modeksan.com.tr Açıklama var burada uzunca. Ayarlarını elle gir,en temizi olacak 3nüz içinde. çok teşekkür ederim yardımın için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar