arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ayy harikaa yaaa:)[signature][hline]duman =)) pati metal-rock bar..:) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Sufenta, 25 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: slayer77nin saçlara öldüm bittim hasta oldum. çok yakışmış hem de. Allah kahretmesin yaa off off yakışıklıyım işte :P şaka bi yana saol beğendine sevindim teşekkür. :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: slayer77, 27 Kasım 2005 21:17 tarihinde demiş ki: said: Sufenta, 25 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: slayer77nin saçlara öldüm bittim hasta oldum. çok yakışmış hem de. Allah kahretmesin yaa off off yakışıklıyım işte :P şaka bi yana saol beğendine sevindim teşekkür. :) yakışıklı olduğunu idda etmemiştim ki :P sadece saçlar deli :P neyse seni mi kırcam tamam yakışıklısın ve deli saçların var :)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kapak...[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Sufenta, 29 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: slayer77, 27 Kasım 2005 21:17 tarihinde demiş ki: said: Sufenta, 25 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: slayer77nin saçlara öldüm bittim hasta oldum. çok yakışmış hem de. Allah kahretmesin yaa off off yakışıklıyım işte :P şaka bi yana saol beğendine sevindim teşekkür. :) yakışıklı olduğunu idda etmemiştim ki :P sadece saçlar deli :P neyse seni mi kırcam tamam yakışıklısın ve deli saçların var :) hehehehehe eyvallah sağolasın :D :D :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oooo çok güzel bi buluşma olmuş gibi resimlere bakınca =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar