Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Merhaba arkadaslar, Ya benim bi yardim ricam olacakti cünkü yumurta kapiya dayandi da biraz : ) Sparknotes'a danisacam ama konuyu okursaniz anlayacaksiniz ki baya basarili secilmis bir konu ve internette arastirmak baya güc. Efendim konu su, Humanity dersi aliyorum, fantastik edebiyat (bkz: mal bilgisayar mühendisi). Toni Morrison'in Beloved adli romani konumuzdu fakat o kadinin kitaplarindan nefret ettigim icin okuyamadim. Simdi de yarina essayim var. Icimde patladi yani, yazamiyorum birsey. Daha önce okuyan varsa aramizda, bana biraz fikri verebilir mi acaba? Egitim, Edebiyat, Vizyon konularinin ortak alani, ben de konu disina actim eheh : ) said: In our readings of Toni Morrison�s Beloved, we discussed her treatment of the institution of slavery and its lingering effects on the psychological development of Blacks in the United States. In so doing, we also discussed the complex nature of her portrayal of whites. In an essay of 2 pages (no more, no less), critically engage her treatment of the white characters. In you essay, you may wish to consider her use of irony, paradox and the general position she takes on representations of �whiteness.� Can we make generalizations about whites as she has presented them? Why might one argue that her treatment of whites is complex?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hangi hum bu ?[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 HUM201[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 alakasız olucak ama sabancıdasın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hum 201 major works bende alıyorum ama toni morrison yaptıgımızı hatırlamıyorum baska hum olmasın ?[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Evet Sabacidayim 2 HUM201 sinif ivar, benimki Kelly'ninki, fantastik edebiyat. Diger sectiondasin sen demekki[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bölüm ne? ve yarından sonraya erteletebilirsen belki yardımım olabilir.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yaa ben bilmiyodum ama haksızlık :([signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar