Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bluetooth Driver Sorunu..[Aptal Windows]

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Kısaca özetliyim: Ben bluetooth driverını yuklememe ragmen cd sinden windows inatla kendi bluetooth yazılımını kullanıyor.O kullandıgı için bluetoothun asıl programı bluetooth u goremiyor.Hiç bi şekilde kurtulamıyorum bu sorundan bi bileniniz yardımcı olabileceginiz varmıdır.Bu arada işletim sistemi xp pro.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek istediini anlamadım tam olarak ama şunu sööliyim : normalde bluetooth dongle'ını bilgisayara tanıtırken ilk önce zımbırtıyı hiç takmadan driver'ı yüklüyosun. ondan sonra takıyosun hedeyi. Yoksa win kendi driverlarını yüklüyo. Yani sorunun busa şu an, bluetooth driverlarını sil bilgisayardan, restart et sonra dediimi yap...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

bluetooth driver ını cd den yuklerken plug olmasını istiyor bluetooth un install programı takıyosun o sırada adi hemen kendi yazılımını yukluo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

yokmu bilen[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
hala bi çözüm bulamadım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

çok sevinirim valla.topic in açılıs tarihi temmuz o zamandan beri çare bulamadım dosya al dosya ver çok kasıyo zamanın varsa uploadlayabilirsen oldukça memnun olurum kendi adıma[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

driver CD sini tak CDrom'a.ama install etme. iptal et yüklemeyi.sonra cihazı tak. yeni donanım bulurken listeden seçme kendim yüklemek istiyorum'u seç. system32 dosyasına kendisi CD deki dosyaları yüklesin. sonra cihazın kendi programını kur. bide böyle dene bakalım. kolay gelsin[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

çok saol valla.peki aletin markası etkilemiyo dimi her halukarda uyumlumudur[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

indirmeye basladım saoalsın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...