Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilaç kullanımı

TeNeDoS

Öne çıkan mesajlar

SLM BEYLER!sizlere birkaç sorum olacak ben geçen sene 3 ay çalıştım 3 ay ara verdim şimdi 1 aydır çalışıyorum beslenme desteklerini şu şekilde alıyorum:whey pro sabah ve gece 1 por.amino asit antrenmandan 1 saat önce 2 hemen sonra 2. ve creatin antrenmandan sonra ilk karbonhidrat alımıyla 5 gr. bu doğrumudur ve creatin yada hepsinin birlikte kullanımı bir zarar verirmi?[signature][hline]TeNeDoS_WiNe_YaRdS_
Sosyal ağlarda paylaş

Daha sporun çok başındasın takviye işini biraz ertelemende fayda var spora yeni başladığın dönemlerde vücudun kas yapmaya çok açtır tabiri caizse su bile içsen ölçü alırsın
(kas kitlen artar ) şuan için kullandığın takviyeleri rafa kaldır derim sporun ilerleyen safhalarında vucudun dönem dönem ölçü almamaya başlıcak bu dönemlerde takviyelere daha çok ihtiyacın olucak .İlk 6 ay protein ağırlıklı beslen bakalım çok fazla yorma şimdiden vücudunu kimyasallarla...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TeNeDoS, 30 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
SLM BEYLER!sizlere birkaç sorum olacak ben geçen sene 3 ay çalıştım 3 ay ara verdim şimdi 1 aydır çalışıyorum beslenme desteklerini şu şekilde alıyorum:whey pro sabah ve gece 1 por.amino asit antrenmandan 1 saat önce 2 hemen sonra 2. ve creatin antrenmandan sonra ilk karbonhidrat alımıyla 5 gr. bu doğrumudur ve creatin yada hepsinin birlikte kullanımı bir zarar verirmi?
ilk önce şunu bir anlayalım o ürünler ilaç değil, bunu üstüne basabasa söylemek istiyorum... 1.ay için çok erken ilk önce beslenmeni düzene sokman gerekirdi. vücüdunu yapay ürünlere alıştırman hiç iyi değil. ama benim param çok sürekli kullanacam böyle şeyler dersen creatin kullanımın hatalı derim... 80 kg üzeri isen ilk 5 gün, günde 4 saat ara ile 5 defa olmak üzere 5'er gram creatini 100'er gram suya karıştırarak alırsın ki buna yükleme dönemi denir. Sonraki 5 haftada 5'er gram ürünü antreman öncesi ve sonrası olarak alırsın. Antreman olmayan günlerde ise 1 defa 5 gram yeterlidir. 5 gün yükleme + 5 haftalık kullanım süresi dolduğunda 5 hafta ara verilir...Yükleme dönemi : günde 4 saat ara ile ilk 5 gün 4 defa 5'er gram. Yani gün başına 20 gram düşüyor. 80kg altı olanlar için kullanım : Antremandan 1 saat önce 5 gram. Antreman olmayan günlerde 2 gram...Antreman sonrasında kullanımı: antremandan hemen sonra. Antreman öncesinde ise 1 saat önce olarak belirlenebilir. hepsini birarada kullanırsın ama hala 3 lü supplement cure yapman için çok erken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...