xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 az önce makineme spyware bbulaştı ve masaustu resmininden giriş sayfasına kadar hiç bir şeyi değiştrimiyor heryerde spyware iconları resimleri war microsoft anti spyware ad-aware ve avg ile full scan yaptım bulduğunu sildim ama yinede düzelmiyor lütfen yardım şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kaspersky yi dene bi.Oda olmazsa counter-spy ı dene...[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip hijackthis ile sorunlarinin cogunu halledip üzerine Xoft spyware ile temizlersen sorun kalacagini sanmiyorum http://www.spywareinfo.com/~merijn/downloads.html burdan Hijackthis ve Cwshredder hakkinda bilgi alabilir download linki bulabilirsin. Eger registry konusunda fazla bilgili degilsen , Hijackthis ile taratip save log yap ve o dosyayi PM ile paste et yada SS'sini imageshack'a upload et silmen gereken key stringleri sana soyleyeyim[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 şimdi o hijack i deniyorum ondan önce mcafee antispy da denediim daha çok buldu hepsni sildim ama hala masaustu resmini değiştiremiyorum ss yollucam 5 dk içersinde yardımlarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 scan sonuçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 :) sorun cözülmüs sanirim[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar