Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CM4 ile ilgili bi bakın..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunlar bölümüne CM4 bölümünün eklenmesini talep ediyorum..
sonuçta insanların bu oyun hakkında paylaşıcakları birçok şey olduğunu düşünüyorum. cm fanıysanız ve ve katılıyosanız destek olun bana ayaklanalım heheh..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
oyunlar bolumune kendı ıcınde spor oyunları stratejı fps rpg falan dıye ayrılabılır ama sahsen ben ıstemem ...
hele hele cm4 ıcın ayrı bır yer hıc ıstemem ...
(01-02,02-03 un hastasıydım cm4 patchlerı şusu busu sacmalayan oyun motoru vsvs acayıp kılım) ...
sanırım destek degıl kostek mesajı oldu ama en azından fıkrımı belırttım ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Mesaj tarihi:
cm4 ün ne stratejisi varki allah aşkına... fixleyemedikleri buglarla dolu bi oyun. Yap belli taktiği bir sezonda 160 gol at. Nağmalup bitir eee ne anladık ki...[hline]rtc
Mesaj tarihi:
Yeni patchle düzelttiler gibim ama CM4 e yapilan elestirilerin cogu dogru.Yeni kiltleye ulasmak icin 2d moturu hede hödösü derken eski kemiklesmis cmcileri soguttular oyundan.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Mesaj tarihi:
2d motor bence soğutmadı insanları..
hatta çokda işe yarar bişey çünkü sanki stadyumda ne bliim pilot kameradan maç izler gibi admlarınızın dağılışlarını sahaya yayılmalarını fln görebiliyosunuz.. isteyende kapatabiliyo ayrıca zor bişey değil..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
  • Yeni Oluştur...