Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia : The Two Thrones


Zeppelin

Öne çıkan mesajlar

yakın zamanda piyasaya çıkıyor. bu sefer prensimiz, kız arkadaşıyla birlikte kendi ülkesine gelirken, şehri yakıp yıkılmış bulur ve girişte saldırıya uğrar. kız arkadaşı bu karambolde ölür.
prens, bu sefer devil may cry benzeri bir metamorfoz yeteneğine sahip. ilk oyun the sands of time'dan gelen bir yetenekle belirli bir öfkeden sonra ilginç bir yaratığa dönüşerek ortalığı parçalıyor.
oyunda yepyeni hareketler ve uçmuş grafikler söz konusu (trailerdan gördüğüm kadarıyla). grafiklerin warrior withinden daha iyi olduğu aşikar ama bakalım. her oyun trailerda gözüktüğü gibi olsaydı :(.

buradan oyun ile ilgili trailerlara ulaşabilirsiniz. iyi beklemeler.[signature][hline]msn : [email protected]
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son videoyu gördüm. Hareketler coşmuş resmen. Özellikle zincir ile yaptığı hareketleri sevdim. Bu arada Farah ile karşı karşıya geldikleri bir sahne var sebebini çok merak ediyorum. Kailena ölmüşmü yaa tüh :( Merakla bekliyoruz.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leath, 26 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
yine mi
yeter,daha fazlasini istemiyorum,son 3 oyunu oynamadim zaten.
yasasin 2d platform.
bir de pop3 demeleri, ilk oyuna saygısızlıktır. hadi ilk çıkan 3d oyunu saymasınlar tamam, o zaten hatalı üretimdi de pop u pop yapan oyunu saymamak?[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sailor yeni nesil diyip geçiştirmen gerekiyor ne yazıkki. Çoğu kişi şimdi o oyunu görse "Bunlamı uğraşıcam" diyip geçer.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geri kafalılık yapmanın luzumu yok..2d pop efsane oyundur zaten yası tutan cıktıgı zaman bilgisayar sahibi olan herkes oynamıstır..ama bu yeni pop serisini yapan ubisoft..bilindigi gibi ubisoft cok guzel oyunlar yapmaktadır..yeni cıkan 2 oyununu da bitirdim 2 si de birbirinden guzeldi ve alın size yeni konu oynayın diye pop sevenleri somurmek amacıyla yapılmıs oyunlarda degildi..1. oyundan sora 2. sine bakıyoruz daha gelismis haraketler goruntuler sonucta yeni bi oyunda olması gereken hersey var..3. oyununda 2. oyundan cok daha guzel olacagını dusunuyorum..sonucta oynamıyan kendi bilir cünkü cok sey kaybeder..heyecanla bekliyorum yeni oyunu sınav zamanına denk geliyo aldıgım gibi bitiremeyecem ama sınavlar bittikten sonra yapılması gereknler listemin basında bu oyunu bitirmek olacak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...