Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yakın zamanda piyasaya çıkıyor. bu sefer prensimiz, kız arkadaşıyla birlikte kendi ülkesine gelirken, şehri yakıp yıkılmış bulur ve girişte saldırıya uğrar. kız arkadaşı bu karambolde ölür. prens, bu sefer devil may cry benzeri bir metamorfoz yeteneğine sahip. ilk oyun the sands of time'dan gelen bir yetenekle belirli bir öfkeden sonra ilginç bir yaratığa dönüşerek ortalığı parçalıyor. oyunda yepyeni hareketler ve uçmuş grafikler söz konusu (trailerdan gördüğüm kadarıyla). grafiklerin warrior withinden daha iyi olduğu aşikar ama bakalım. her oyun trailerda gözüktüğü gibi olsaydı :(. buradan oyun ile ilgili trailerlara ulaşabilirsiniz. iyi beklemeler.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yine mi yeter,daha fazlasini istemiyorum,son 3 oyunu oynamadim zaten. yasasin 2d platform.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 güzel olacak ![signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Son videoyu gördüm. Hareketler coşmuş resmen. Özellikle zincir ile yaptığı hareketleri sevdim. Bu arada Farah ile karşı karşıya geldikleri bir sahne var sebebini çok merak ediyorum. Kailena ölmüşmü yaa tüh :( Merakla bekliyoruz.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 available : 08/12/2005 delirecem bekleyemiyorum ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şu oyunu hiç oynamadım wallahi.merak ediyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 BUraya tiklayarak PoP 3 un videolarina bakabilirsiniz. Sirf cinematik olan dehset birsey. Speed kill system diye bir olay var videolarda nasi birsey oldugunu ogrenebilirsiniz.. Iyi seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Dehşet bir oyun geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Leath, 26 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki: yine mi yeter,daha fazlasini istemiyorum,son 3 oyunu oynamadim zaten. yasasin 2d platform. bir de pop3 demeleri, ilk oyuna saygısızlıktır. hadi ilk çıkan 3d oyunu saymasınlar tamam, o zaten hatalı üretimdi de pop u pop yapan oyunu saymamak?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sailor yeni nesil diyip geçiştirmen gerekiyor ne yazıkki. Çoğu kişi şimdi o oyunu görse "Bunlamı uğraşıcam" diyip geçer.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 geri kafalılık yapmanın luzumu yok..2d pop efsane oyundur zaten yası tutan cıktıgı zaman bilgisayar sahibi olan herkes oynamıstır..ama bu yeni pop serisini yapan ubisoft..bilindigi gibi ubisoft cok guzel oyunlar yapmaktadır..yeni cıkan 2 oyununu da bitirdim 2 si de birbirinden guzeldi ve alın size yeni konu oynayın diye pop sevenleri somurmek amacıyla yapılmıs oyunlarda degildi..1. oyundan sora 2. sine bakıyoruz daha gelismis haraketler goruntuler sonucta yeni bi oyunda olması gereken hersey var..3. oyununda 2. oyundan cok daha guzel olacagını dusunuyorum..sonucta oynamıyan kendi bilir cünkü cok sey kaybeder..heyecanla bekliyorum yeni oyunu sınav zamanına denk geliyo aldıgım gibi bitiremeyecem ama sınavlar bittikten sonra yapılması gereknler listemin basında bu oyunu bitirmek olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SterlingSchiling Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kaileena ölemez ölmemeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Oyun çıktı PS2 için...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Şirin Prince'i psikopat bir kıyma makinasına dönüştürdüler ya helal olsun..Ah prince oynardık eskiden 2d :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Leath, 26 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki: yine mi yeter,daha fazlasini istemiyorum,son 3 oyunu oynamadim zaten. yasasin 2d platform. +1[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar