VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Beyler burda NBA'de sevdiğiniz 5 oyuncuyu anlatacaksınız.Ve 1 hafta sonunda NBA'in gelmiş geçmiş en iyi kadrosunu oluşturucaz.Sizin yazdığınız isimlerle tabi ki.Ama lütfen nedenini de yazınız. Benim en sevdiğim 5 oyuncu: 1-Vince Carter:Because; adamın smaçları,sempatik biri olması, en önemlisi de idealim olması. 2-Stephon Marbury:Because; adamın suratı ve sempatik oluşu. 3-Baron Davis:Because; adam öyle bir yetnek ki, hem 3'lük atıyo yeri geldiğinde de smaç basıyo. 4-Jason Richardson:Because; adamın alley-oop'larına hastayım bi de smaçlarına(Vince Carter kadar olmasa da, basıyo kerata :D ). 5-Le Bron James:Because; adamı bu sene sevmeye başladım.Haftanın hareketlerinde onun da alley-oop'u wardı gerçekten mükemmel bi alley-oop'tu. LÜTFEN SİZ DE BU ŞEKİLDE YAZINIZ[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 1- Allen İverson ÇÜNKÜ('cause deil)1.83 olup nba de kral olmak kolay bişey deil bu adam saygı 2-Tracy Mcgrady ÇÜNKÜ 35 saniye 13 sayı kavramı herşeyi açıklıyor 3-Vince Carter ÇÜNKÜ Adam ii smaç basıyor ii oynuyor hem bende forması da var 4-amare stoudemire ÇÜNKÜ tam anlamıyla bi hayvan potaya kırcak gibi smaçları beni benden alıyor 5-j.kidd veya s.nash(kararsız kaldım)ÇÜNKÜ süper bir(iki) guard guardların seyretmesi gereken kişiler tüm zamanların 1-M.J ÇÜNKÜ anlatmaya gerek yok yani 2-Dr.J ÇÜNKÜ adam bu oyunun bu kadar yüksekte oynanmasını sağlıyor 3-larry the legend ÇÜNKÜ bana beyazlarında kral olabilceğini hatırlatıyor 4-Drazen petrovic ÇÜNKÜ avrupadan giden en ii basketbolcu keşke o kadar çabuk gitmeseydi 5-scotie pippen ÇÜNKÜ bilmiyorum sempatim var[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die slash duff matt toplanırsa ne olur velvet revolver olur axl ve dizzy toplanırsa ne olur bütün kızlar toplandık olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Beyler bu aradagelmiş geçmiş dediğim için özür dilerim.Sadece günümüzdeki oyuncular.LÜTFEN[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 shaq zira dominant ve cok komik adam artest zira çirkef kidd zira yaninda oynayan herkes bir kaç kademe yukselio v.c. zira weis in ustune oturdu olimpiyatlarda ve 2000slam dunk competition kirilenko zira ahtapot mubarek[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD_21 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kidd - saygim var lebron - genc ama cok iyi nowitzki - en iyi avrupali duncan - :) sessiz sedasiz.. shaq: dominant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kobe Bryant:Süper hızı,çevikliği,el üstünden fizik kurallarını alt üst eden şutları,(fade away sutlarını da unutmayalım),iceri driveları,estetık smaçları,son saniye basketlerı,en onemlısı de Majestelerının varısı olması :) Jason Kidd:müthiş pasları,oyuz zekası Vince Carter:Smaçları ve yıne smacları Tim Duncan:Basit ama son derece etkılı oyunu,kusursuz fundemantelı Ben Wallace:2.03 olup senelerdır rıbaund ve blok kralı olmasından ve yılın savunmacısı secılmesınden[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csweb4 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 SHAQ - o varsa eğlence var WEBBER - benim adamım GARNETT - webber la iyi anlaşır KOBE - fizik kurallarını bana tekrar anlatır KİDD - çok yönlü oyuncu, iyi bir baba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kidd:Şu an oynayan en iyi guard bence(bugünkü L.a.l maçındaki performansını izledim ağzım açık kaldı) T-mac:Çok yetenekli bir oyuncu sayı atmak istediğinde onu durdurabilecek oyuncu yok gibime geliyor Ron Artest:Madem en iyi beş yapıyoruz usandırıcı bir savunma oyuncusuna ihtiyacımız var. Kevin Garnett:Fazla söze gerek yok her takıma lazım bir oyuncu ve istatistiklere baktığımızda her yerde Garnett i görürürüz Tim Duncan:En çok sevdiğim pivot sempatim var gerçi kendisi C oynamak istemiyor Pf oynuyor ama yine de en yararlı uzunlardan biri Td dır.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 İverson : Sayı atarken hıc zorlanmıyor. V.Carter : Smaçları super. K.G : Agressif we her yerde oynayabılıyor.Kolları cok uzun. K.B : Adam super ya takımın yarısı kadar sayı atıyor. S.Nash : Pasları cok iyi , oyunu cok guzel seziyor...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: VinsanitY, 27 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: 3-Baron Davis:Because; adam öyle bir yetnek ki, hem 3'lük atıyo yeri geldiğinde de smaç basıyo. Ben sana böyle 10-15 tane yetenek sayarım[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die slash duff matt toplanırsa ne olur velvet revolver olur axl ve dizzy toplanırsa ne olur bütün kızlar toplandık olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Big Ben-Reboundların,blokların,usandırıcı savunmanın kralı bir C'de başka ne aranır ki :)(Sayı ortalaması da çift haneli daha ne...) Jermaine O'Neal-Boyunu ve uzun kollarını çok iyi kullanıyor K.G'de aynen böyle ama Tomahawk smaçlarının kralı Jermaine'dir ve NBA'de en çok izlemeyi sevdiğim harekettir.. Vince Carter-Air Canada idi tanıdığımız o smacıyla..Önüne ikiz kuleleri dik yine vurur smacı ...Her zaman Carter... Dwyane Wade-Fizik kurallarını altüst eden adam bu adamdır düşerken bile sayı buluyor 2 metrelik adamların arasından smacı vuruyor..Potaya gelmesine ramak kala Camby'den blok yiyeceğini anlayıp 3'lük çizgisindeki takım arkadaşına pas çıkarıyor..Miami'yi Miami yapan adam..Converse giyiyor o da ayrı bir sempati sebebei :) Stephon Marbury-Bu adama anlaşılmaz bir sempatim var her zaman belki NEw York'dan ötürü belkide sokak basketbolu oynar gibi oynamasından ötürü..Anlatılmaz Marbury yaşanır,hemde keyifle... Dikkat ettimde 5'ide doğu adamlarımın :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bill Russel= işin savunma yönüyle ilk ilgilenenlerden hatta tüm zamanlarda bunu en ii yapanlardan biri Wilt Chamberlain= nba in ilk süperstarları ayrıca nba daki ilk beş sezonunda 37sayı 27 ribaunt ,38 sayı 28 ribaunt 50 sayı 25 ribaunt,44 sayı 24 ribaunt,34 sayı 22 ribaunt tutturmuş bir ağabey Julius "Dr J" Erving= her iki ligdede(aba nba)dikiş tutturmuş iksindede en ii olmuş şampiyonluklar ve ödüller kazanmış nba tarihinin en büyük 3 oyuncusundan biri Michael Jordan=tüm zamanların enii oyuncusu en büyük kazananı en büyük basketbolcu.............................. Jason Kidd=bence nba tarihinin basketbol iq usu en yüksek oyuncusu sayıdan önce asisti düşünen en çok kullanılan tabirle "kütüğe bile basket attıracak "bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tony parkerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar