patateskabak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 arkadaşlar red alert i xp de oynamanın bir yolu var mı acaba? ben cd lerini indirdim içinde işte xp için patch i de var diyo falan ama işe yaramadı, bilgisi olan var mı acaba.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 aaah..şimdi baktımda counter-strike ile aftermath var ama oyunun kendisi yok..özledim be. dosbox oynatır heralde,denedin mi?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 abi red alert efsane bi oyundu, ben kendisini de indirdim de oyun çalışmıyo..dosbox un ne olduunu bilmiyorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya dosboxu indirdim ama nası kullanıyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar