tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 artık üyelere şifre değişme olcak mış 1000 puana şifre dğişecek miş doğrumu acaba ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kaynak var mı yada nerden duydun ?[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 walla herkes ole dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 saçmalık o deişcek yakın zamanda noticede geçti bu konu hakkında sanırım site alt yapısı yenileniyor clan ranking olayı falanda gelcekdi biraz daha beklemek lazım[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben 3 hafta once şifre değiştirdim ve sonra giremedim hala da giremiorum ama siteye girio oyuna girmiyor nasıl yapcaz oyun silinirse ne yapcam ben Lvl 55 olmustum yanı bı yerlerım den ter aktı onu kasana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hurafe...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hiç Gm ler forum sitelerini okumuyormu Şu soru lara yanıt verseler mükemmel olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Türk gmler bu forumları okuyup gerektiğinde müdahale ediyorlar ama siteyle ilgili problemler onları çözebilecğei şeyler değil. Bugün berasmus ve olimpianın gmi foruma gelip bu konunun onların görevlerinin alanı içinde olmadığını açıklayan bir yazı yazdı...Yani biz ne biliyorsak onlarda onu biliyorlar bu konularda...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Külli yalan :-) hector0330 w00t lvl 63 çalındı:-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sitedeki hata die duydum hem ne alaka knight cash le şifre deişmesi adamlar zatin dunyanın parasını kazanıo :P ne yane parası olmayan oynayamazmı bu oyunu madem öle olcaktı uyelik alırken e mail diilde kredi kartı numarası isterdi bence 1000 kc karsılıgı olması saçmalık en kısa zamanda duzeltceklerini notcie olarak gectiler zaten ndn bu kadar kurcalayıp milletin aklını karıstırıyorsunuz anlamadım gitti bi amacınız mı war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ne 1000kc si ya ? Admin lere yada gm lere bir kere vermemiz gerekiyormuş şifre değiştirmek icin Mail değişikliği için elletmemiz lazım kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 belkide düzeliyor suan site yine kapalı yada su ip olayını denemek lazım proxy deişip deniim bari ama suan giremiom siteye[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar