death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 herkeşe slms ben yasın bi kızla tanıştım we kıza fena kapıldım:) ama kız golcukte bense ç.kalede:( oda beni sewio ama kavuşamıoruz. ole yazında buluşcaamız kesin deel:( ama harbici birbirimize çok fena baglandık sizce bu ilişki bitmelimi bitmemelimi? napıcamı bilmiorum ama onu çok sewiorum dipnot: onerilerinizi bekliorum thxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hocam benimde kız arkadaşım istanbullu ama konyada okuyor şimdilik okul bitince gitcek biz hiç ayrılmayı düşünmedik inşallah sizde düşünmezsiniz mesafeler sewgiyi asla bitirmez bunu sakın unutma!!![signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cıkmayan candan umut kesilmez[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 canakkaleye kaçır :)[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 zaten ayrılamam ya harbici çok sewiom onu ya o zorda ben kaççam haftaya golcue :d [Bu mesaj death_cuk tarafından 05 Kasım 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kaç anasını satim deger:D[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bak telekom iletişimi kolaylaştırıyor; adsl le bizi kazıklıyor, sende katıl kampanyaya, sende gönder msn i[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: codename_curse, 05 Kasım 2005 19:48 tarihinde demiş ki: bak telekom iletişimi kolaylaştırıyor; adsl le bizi kazıklıyor, sende katıl kampanyaya, sende gönder msn i reklamlarrrrr :D[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 zaten paso msn yapıos sesli goruntulu ama yetmio bea insan eli tutmak opmek istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kalbinin sesini dinle demek istiyorum ne kadar banal gelsede kulaga en dogru yöntemdir kanimca..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: thug_life, 05 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: cıkmayan candan umut kesilmez [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kalbim ewlen bu kısla dio ama daa coook uzun bı omur war ama onu bı omur beklerım [Bu mesaj death_cuk tarafından 05 Kasım 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mor_dusum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben o kzım yane asık olunan taraf gıbı gozukuyorum ama bende sevıyorm ben ayrılmayı dusundum ama olmuo bole bole devam edıo ısthe acıkcası ıntahar benım ıcın cıkıs yolu olucak!cunku onsuz yasamak cok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ara kızı ben sana boş değilim de beni seeeç de[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 amanında amnında kim gelmiş birick aşkım gelmiş zua yaw işte herşey gozonunda beler biz toplu intaar yapcas tek yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 neyse degmez.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Kasım 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 zuhaha olay amma buyumuş biz gormeyeli buda irem'in reklam olayına dondu walla:D[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla beni çok deiştirdi yaşadıklarım artık herşey gozumde onemsiz(onun dışında) [Bu mesaj death_cuk tarafından 05 Kasım 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mor_dusum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İremin olayı yanımızda az kalır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: mor_dusum, 05 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: İremin olayı yanımızda az kalır:) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: mor_dusum, 05 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: İremin olayı yanımızda az kalır:) sende artık 1parça çalarsın çalarken benide arada kayıt edim muhaha:D[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ilişki bitmeli bitmemeli bu ne biçim laf ya. ?! baglanmıssan nası ayrılabılırsınkı durup dururken[signature][hline][b]sadece , sadece bir mucize .. benim ve onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 belki yanınızda bizde menşur oluruz aha buda onu kaydeden şanslı çocuk derler:D azuhah[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arada mesafe olunca aşkta olmaz sevgide olmaz BENCEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 moonz oluo bea ama sonu ne bilmediimiz için bole bişe yasdım ayrılmam zaten ama yerimde bakası olsa napar die merak etttim ole bi kayıt olursa en sonda meşur olcaklar die açıklarız senide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar